Sport

Cum a reacționat Mirel Rădoi când a aflat verdictul în cazul Hanca și Vînă: ”Nu cred nici acum că este încheiat cazul”

Mirel Rădoi a fost chemat în garanție de Universitatea Craiova în litigiul dintre club și jucătorii Hanca și Vînă, dar spune că, pentru moment, preferă să nu comenteze cazul.
02.02.2023 | 11:08
Cum a reactionat Mirel Radoi cand a aflat verdictul in cazul Hanca si Vina Nu cred nici acum ca este incheiat cazul
Mirel Radoi preferă să nu se pronunțe în litigiul dintre Universitatea Craiova și jucătorii Hanca și Vînă până nu există un verdict definitiv. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au intrat în litigiu cu Universitatea Craiova după ce Mirel Rădoi, fostul antrenor al echipei, i-a scos din lot. Deși cei doi, ca și Andrei Ivan și Jovan Markovic, au fost reprimiți în echipă, demersul a continuat, ajungând la Comisii. Primul verdict le-a fost nefavorabil, dar cazul este departe de a fi încheiat.

Mirel Rădoi, reacție după primul verdict în cazul Hanca și Vînă: ”Nu vreau să fac scandal, pentru că nu e cazul acum”

În ultima parte a perioadei petrecute pe banca Universității Craiova, Mirel Rădoi a luat o decizie care a șocat. A scos din lot patru nume importante chiar înaintea unui derby cu Rapid. Este vorba despre Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceștia au revenit în echipă. Iar cel care a plecat a fost Rădoi. Însă Hanca și Vînă au intrat în litigiu cu clubul. Cei doi solicită clubului încetarea relațiilor contractuale și despăgubiri. Iar speța a ajuns pe masa comisiilor federale.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a respins cererea fotbaliștilor, după cum a anunțat, în exclusivitate, FANATIK. Însă verdictul nu este definitiv, jucătorii având posbilitatea de a face recurs.

ADVERTISEMENT

Decizia finală este așteptată și de Mirel Rădoi. Și aceasta pentru că tehnicianul a fost chemat în garanție. Ceea ce înseamnă că în cazul în care clubul pierde procesul ar urma să plătească daunele. Pentru că el este cel care i-a scos din lot.

Fostul selecționer, care acum antrenează la Al-Tai, în Arabia Saudită, a reacționat după pronunțarea deciziei. Însă spune că, pentru moment, nu dorește să se pronunțe, pentru că procesul este departe de a fi încheiat.

ADVERTISEMENT

”Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni.

Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat.

ADVERTISEMENT

(Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, pentru ProSport.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT