Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reacționat Neluțu Varga după ultimele două remize ale CFR-ului. „Măcar 4 puncte”

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj. e din ce în ce mai nemulțumit de rezultatele echipei. Dezvăluirile lui Cristi Balaj.
06.03.2024 | 10:03
Cum a reactionat Nelutu Varga dupa ultimele doua remize ale CFRului Macar 4 puncte
CFR Cluj e pe locul 3 la un punct distanță de Rapid, respectiv 14 de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga l-a băgat în ședință pe Cristi Balaj și pe jucătorii lui CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid, însă lucrurile nu s-au îmbunătățit iar FCSB s-a distanțat la puncte.

Neluțu Varga, dezamăgit după ce CFR Cluj a ajuns pe locul 3 în SuperLiga: „Mă gândesc că e supărat”

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care e starea de spirit în Gruia după 1-1 cu Farul: „N-are cum să fie fericit. Și noi suntem supărați pentru că puteam să facem lejer măcar patru puncte în aceste două meciuri și ar fi fost la îndemânână. Aici e supărarea cea mai mare. Mă gândesc că e supărat. Nu are cum să fie fericit. 

ADVERTISEMENT

S-au întâmplat lucruri pe care le anticipam. Adică noi am riscat și ne-am asumat faptul că există posibilitatea să nu mai avem aceleași rezultate sportive ca în anii precedenți.

Această redresare financiară își continuă parcursul și suntem pe drumul cel bun. Întinerirea lotului există. Avem aproape toți jucătorii români cu excepția lui Deac sunt componenți ai loturilor naționale”, a mai explicat președintele ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga țintește banii din cupele europene pentru a salva sezonul: „Cel puțin Europa League”

Cristi Balaj a explicat că este foarte important pentru CFR Cluj și mai ales pentru patron ca echipa să aibă un parcurs bun în Europa: „Suntem în obiectiv în continuare. Repet, pentru noi este importantă participarea în grupele unei competiții europene, cel puțin Europa League.

În situația în care vom ajunge doar în grupele Conference League putem să spunem că e mai bine decât anul trecut. Am fost frustrați după acea înfrângere la limită cu Adana și am scăpat calificarea printre degete. 

ADVERTISEMENT

În condițiile date, în parcursul strategic pe care l-am văzut, este OK să terminăm pe locul doi și să luăm Cupa României. Cum ai știut să te bucuri când ai fost pe locul 1 la 14 puncte diferență trebuie să accepți în sport și să fii de partea cealaltă”.

„Să te ferească Dumnezeu de supărarea lui Neluțu Varga!”

Horia Ivanovici a dezvăluit că Neluțu Varga a făcut iureș după ce Rapid s-a impus în Gruia, momentul din care CFR Cluj a început să piardă teren față de FCSB: „Eu cred că niște pahare pe la oficială au zburat. Deja l-a băgat pe Balaj în ședință dimineață la prima oră. Presiune deci. 

ADVERTISEMENT

Și ședințele la Varga sunt și cu țipete și cu urlete. Nu e el așa liniștit. Când se enervează și pune presiune o face ca un lider. Adică la un moment dat când urlă ca un leu așa e cum vedem în filme. Colaboratorilor li se face părul…”.

Mihai Stoichiță a vorbit și el despre temperamentul vulcanic al lui Varga: „Să te ferească Dumnezeu de supărarea lui Neluțu. Eu îl cunosc foarte bine. Mai ales dacă nu există soluții pentru îndreptare. Atunci e groasă rău de tot. Ia soluțiile cele mai bune când e nervos. Nu greșește niciodată. Ia soluții foarte logice.

Și eu am văzut mai multe supărari de-ale lui. Dar este un om care își conduce cu mână de fier clubul și trebuie să îi răspunzi la fel în orice poziție ești acolo în momentul în care iei decizii. Așa și Balaj și Mutu. Trebuie să urmeze aceeași linie. CFR-ul se va bate la titlu și pentru Cupă să ajungă într-o grupă europeană. Asta ar fi o lovitură fantastică pentru ei”.

Își pierde răbdarea Neluțu Varga? Supărările patronului după ultimele rezultate

ADVERTISEMENT