Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Să te ferească Dumnezeu de supărarea lui Neluțu Varga!” Detalii de culise de după CFR – Rapid 0-1

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a fost extrem de supărat după înfrângerea în fața Rapidului. I-a băgat în ședință pe Mutu și pe jucători.
11.02.2024 | 13:35
Sa te fereasca Dumnezeu de supararea lui Nelutu Varga Detalii de culise de dupa CFR  Rapid 01
Neluțu Varga a tunat și a fulgerat după ce CFR Cluj poate ajunge la 12 puncte în spatele FCSB-ului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a transmis un mesaj jucătorilor înainte de derby-ul cu Rapid, însă CFR Cluj a pierdut locul doi în fața echipei conduse de Cristiano Bergodi. Patronul ardelenilor este cunoscut pentru temperamentul său vulcanic. Detalii la FANATIK SUPERLIGA.

Neluțu Varga, ședință la prima oră după CFR Cluj – Rapid 0-1: „Cred că niște pahare pe la oficială au zburat”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii, e convins că patronul lui CFR Cluj i-a pus pe toți la punct după înfrângerea cu Rapid: „Eu cred că niște pahare pe la oficială au zburat. Deja l-a băgat pe Balaj în ședință dimineață la prima oră. Presiune deci. 

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș știe de ce Varga recurge la această strategie: „Diferența e că la CFR Cluj nu există publicul care e la FCSB și în Giulești. Și atunci trebuie să vină presiune mult mai mare din partea conducerii”. 

Adrian Ilie le amintește tuturor ce înseamnă cu adevărat să joci sub presiune: „Când jucam la Valencia mă chema antrenorul cu o zi înainte de meci și îmi punea niște faze de la televizor cu mine și mă întreba de ce nu joc la fel. Îți dai seama câtă presiune punea? Și Cuper, Ranieri: ‘Te uiți la tine cum joci? Așa trebuie să joci’. Nu mi-a zis niciodată ‘Bravo!’.

ADVERTISEMENT

După un singur meci cu Real Madrid a venit și mi-a spus: ‘Ai jucat cel mai bun meci vreodată al tău din Spania’. Jucasem prost, îți spun. Nu glumesc. Am jucat foarte bine tactic. Am ascultat tot ce a spus: ‘Este primul meci în care tu ai făcut exact ce ți-am spus eu’. Deci acolo se pune presiune. Și domnul Varga a pierdut meciul și gata, ședință”.

Neluțu Varga, sperietoarea din Gruia: „E groasă rău de tot. Ședintele sunt și cu țipete și urlete”

Horia Ivanovici a lăsat de înțeles că patronul lui CFR Cluj nu se joacă deloc: „Și ședințele la Varga sunt și cu țipete și cu urlete. Nu e el așa liniștit. Când se enervează și pune presiune o face ca un lider. Adică la un moment dat când urlă ca un leu așa e cum vedem în filme. Colaboratorilor li se face părul…

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță știe cel mai bine temperamentul lui Varga: „Să te ferească Dumnezeu de supărarea lui Neluțu. Eu îl cunosc foarte bine. Mai ales dacă nu există soluții pentru îndreptare. Atunci e groasă rău de tot. Ia soluțiile cele mai bune când e nervos. Nu greșește niciodată. Ia soluții foarte logice.

Și eu am văzut mai multe supărari de-ale lui. Dar este un om care își conduce cu mână de fier clubul și trebuie să îi răspunzi la fel în orice poziție ești acolo în momentul în care iei decizii. Așa și Balaj și Mutu. Trebuie să urmeze aceeași linie. CFR-ul se va bate la titlu și pentru Cupă să ajungă într-o grupă europeană. Asta ar fi o lovitură fantastică pentru ei”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș vine cu o altă viziune: „Domnul Balaj ne spune că e un an de tranziție”

Florin Gardoș e de părere că CFR Cluj a trecut prin transformări foarte mari în acest sezon: „Dacă domnul Balaj intră în direct și ne spune că e un an de tranziție, ceea ce pare a fi. Nu poți să spui că CFR are un sezon slab, ținând cont de ce s-a întâmplat.

E normal să fie dezamăgiți, mai ales că domnul Varga e mână de fier, dar cred că au conștientizat totuși că nu poți să compari echipa CFR-ului de acum cu foarte mulți jucători noi cu omogenitatea pe care o are FCSB de exemplu. E normal să fie o diferență”. 

Neluțu Varga i-a băgat pe toți în ședință după CFR Cluj - Rapid 0-1

ADVERTISEMENT