Sport

Cum a reacţionat Pep Guardiola după Manchester City – Leicester 6-3: „O fază fixă ne-a câştigat meciul”

Manchestert City s-a impus cu un scor categoric în fața celor de Leicester, 6-3. La finalul meciului, Pep Guardiola, antrenorul „cetățenilor”, a avut un discurs sincer.
26.12.2021 | 21:44
Cum a reactionat Pep Guardiola dupa Manchester City  Leicester 63 O faza fixa nea castigat meciul
ADVERTISEMENT

Partida Manchester City – Leicester a fost una cu adevărat nebună. S-au marcat nouă goluri, însă, la final, trupa lui Pep Guardiola și-a adjudecat victoria cu scorul de 6-3.

City a intra la pauză conducând cu scorul de 4-0, după golurile lui Kevin De Bruyne (5′), Mahrez (14′), Gundogan (21′) și Sterling (25′).

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, gazdele au ieșit cu altă față și au reușit să ducă scorul la 4-3, reducând din diferență prin golurile lui Maddison (55′), Lookman (59′) și Iheanacho (66′).

Deși meciul părea relansat, Leicester n-a mai reușit să marcheze. Ba mai mult, Laporte (69′) și Sterling (87′) au trimis mingea în poarta trupei antrenate de Brendan Rodgers și să stabilească scorul final.

ADVERTISEMENT

Cum a reacţionat Pep Guardiola după Manchester City – Leicester 6-3

Pep Guardiola a avut un discurs sincer la finalul meciului. Acesta a felicitat echipa adversă, în special pe antrenorul Brendan Rodgers.

„Am avut 4-0 la pauză, dar Leicester și-a creat ocazii de fiecare dată când jucătorii lor au ajuns în ultimii 30 de metri. Jocul era deschis și la 4-0, nu am închis jocul în niciun moment.

ADVERTISEMENT

Leicester este o echipă cu foarte multă calitate, iar după pauză și-au găsit ritmul. Au jucători de top, de clasă, știm ce au reușit în ultimii ani.

Este mereu dificil să joci contra lor, jucătorii sunt conduși de un antrenor excepțional (n.r. Brendan Rodgers).

ADVERTISEMENT

Jucătorii mei au început să fie mai temători la 4-2, iar la 4-3 au început să aibă mari dubii în joc. Este bine că nu am intrat în panică la 4-3, am așteptat șansa ideală, iar o fază fixă ne-a câștigat meciul”, a declarat Pep Guardiola, la finalul meciului cu Leicester.

În prezent, Manchester City se află pe primul loc din Premier League, cu 47 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

În ultima partidă din acest an, „cetățenii” o vor întâlni, în deplasare, pe Brentford, în etapa a 20-a din Premier League. Meciul este programat miercuri, la ora 22:15.

ADVERTISEMENT