Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reacționat selecționerul Edi Iordănescu după dezastrul FCSB, 0-4 la Rapid. Dezvăluirile lui Stoichiță: “Am stat lângă el la VIP”

Mihai Stoichiță a dezvăluit modul în care a reacționat Edi Iordănescu după Rapid - FCSB, scor 4-0. Selecționerul are mari probleme înainte de EURO 2024.
10.03.2024 | 12:45
Cum a reactionat selectionerul Edi Iordanescu dupa dezastrul FCSB 04 la Rapid Dezvaluirile lui Stoichita Am stat langa el la VIP
Edi Iordănescu, după Rapid - FCSB 4-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost prezent aseară la derby-ul de pe Arena Națională dintre Rapid și FCSB, scor 4-0. La FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiță a dezvăluit că selecționerul va avea probleme în a compune un lot competitiv pentru EURO 2024.

Cum a reacționat selecționerul Edi Iordănescu după dezastrul FCSB, 0-4 la Rapid. Dezvăluirile lui Stoichiță: “Am stat lângă el la VIP”

Mihai Stoichiță susține că Edi Iordănescu a fost tăcut după derby-ul dintre Rapid și FCSB, terminat 4-0. Selecționerul României nu a fost mulțumit de prestația lui Florinel Coman și a lui Darius Olaru, doi jucători care, cel mai probabil, vor face parte din echipa pentru Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

Stoichiță a mai spus că selecționerul “tricolorilor” are probleme în a compune un lot competitiv pentru EURO 2024. Acest lucru din cauza faptului că jucătorii români din străinătate nu evoluează frecvent pentru cluburile lor, iar în campionat sunt puțini fotbaliști care au constanță în joc sau care ar putea să facă pasul la echipa națională.

“El se duce la aproape toate meciurile din campionatul intern. E normal să fie tăcut, pentru că mă uit la el și îl văd că este preocupat pentru că mulți nu joacă în străinătate.

ADVERTISEMENT

Probabil, acest campionat intern va fi cel care va da jucători pentru echipa națională. Nu spun că nu vor fi luați și ceilalți. Ori îi iei pe toți, ori nu iei pe niciunul. E foarte atent la forma pe care o au acești jucători”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, reacție după Rapid – FCSB 4-0: “La VIP, un stelist a anticipat scorul corect!”

“Cineva din anturajul meu care nu este rapidist, ține cu FCSB, a dat pronosticul exact. Nu pot să spun cine este. A spus înainte să înceapă meciul. Am vrut să facem un pariu, dar nu avem voie să facem pariuri.

ADVERTISEMENT

A anticipat căderea echipei în meciul acesta. I-a văzut de la încălzire. Așa mi-a spus. Deci, sunt oameni care s-au gândit la acest reflux al FCSB-ului în meciul cu Rapid.

Pentru mine a fost o mare surpriză. Nu m-am gândit niciodată că poate să piardă FCSB așa, mai ales după moralul bun pe care îl aveau. Având în vedere că se aflau pe primul loc la 12 puncte.

ADVERTISEMENT

A fost un meci în care nu puteau să intre relaxați, pentru că era un meci pe care dacă îl câștigau erau campioni de pe acum, probabil. Modul în care s-au prezentat cei de la FCSB a fost așa cum a fost.

Nu ai pe cine să remarci din echipa FCSB-ului. Modul în care au gândit jocul mi se pare că a fost total greșit”, a mai spus oficialul FRF, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Reacția lui Edi Iordănescu după Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT