Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță, dezvăluire șoc după Rapid – FCSB 4-0: “La VIP, un stelist a anticipat scorul corect!”

Mihai Stoichiță a discutat despre duelul dintre Rapid - FCSB 4-0 și susține că un fan al "roș-albaștrilor" a anticipat finalul meciului de pe Arena Națională.
10.03.2024 | 11:09
Mihai Stoichita dezvaluire soc dupa Rapid  FCSB 40 La VIP un stelist a anticipat scorul corect
Mihai Stoichiță, reacție după Rapid - FCSB 4-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul de pe Arena Națională dintre Rapid – FCSB, scor 4-0, a fost anticipat de un fan important al liderului din SuperLiga, așa cum mărturisește Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, dezvăluire șoc după Rapid – FCSB 4-0: “La VIP, un stelist a anticipat scorul corect!”

Mihai Stochiță a fost prezent la duelul dintre Rapid – FCSB, în care formația lui Gigi Becali a fost învinsă umilitor, scor 4-0. Oficialul FRF a dezvăluit faptul că un suporter important al “roș-albaștrilor” a prevăzut rezultatul dezastruos al liderului din SuperLiga chiar de la încălzire.

ADVERTISEMENT

“Cineva din anturajul meu care nu este rapidist, ține cu FCSB, a dat pronosticul exact. Nu pot să spun cine este. A spus înainte să înceapă meciul. Am vrut să facem un pariu, dar nu avem voie să facem pariuri.

A anticipat căderea echipei în meciul acesta. I-a văzut de la încălzire. Așa mi-a spus. Deci, sunt oameni care s-au gândit la acest reflux al FCSB-ului în meciul cu Rapid”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Analiza lui Stoichiță după derby-ul de pe Arena Națională

Mihai Stoichiță a analizat derby-ul de pe Arena Națională. Oficialul FRF este de părere că FCSB nu a avut atitudinea care trebuie pentru un meci de o asemenea importanță.

Stoichiță s-a arătat surprins de prestația “roș-albaștrilor”. Totodată, oficialul FRF este de părere că nici un fotbalist al lui Gigi Becali nu s-a remarcat în ultima etapă a sezonului regular.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine a fost o mare surpriză. Nu m-am gândit niciodată că poate să piardă FCSB așa, mai ales după moralul bun pe care îl aveau. Având în vedere că se aflau pe primul loc la 12 puncte.

A fost un meci în care nu puteau să intre relaxați, pentru că era un meci pe care dacă îl câștigau erau campioni de pe acum, probabil. Modul în care s-au prezentat cei de la FCSB a fost așa cum a fost.

ADVERTISEMENT

Nu ai pe cine să remarci din echipa FCSB-ului. Modul în care au gândit jocul mi se pare că a fost total greșit”, a mai spus oficialul FRF, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Mihai Stoichiță, reacție după Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT