Sport

Cum a reacționat soacra lui Ianis Hagi când a aflat cu cine se întâlnește fiica ei

Înainte de petrecerea pentru cununia civilă, soacra lui Ianis Hagi a oferit o reacție legată de momentul în care a aflat cu cine se întâlnește fiica ei.
26.12.2023 | 14:12
Cum a reactionat soacra lui Ianis Hagi cand a aflat cu cine se intalneste fiica ei
Înainte de petrecerea pentru cununia civilă, soacra lui Ianis Hagi a oferit o reacție legată de momentul în care a aflat cu cine se întâlnește fiica ei. Sursa Foto: YouTube iAM Sport
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și soția sa, Elena Tănase, și-au unit destinele în ziua de Crăciun și au făcut cununia civilă. Înaintea petrecerii care a avut loc pentru a sărbători uniunea dintre cei doi, soacra lui Ianis Hagi a vorbit despre momentul în care a aflat cu cine se întâlnește fiica ei, dar a oferit și un mesaj emoționant pentru cei doi.

Cum a reacționat soacra lui Ianis Hagi când a aflat cu cine se întâlnește fiica ei

“(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a mărturisit soacra lui Ianis Hagi, potrivit celor de la iAM Sport.

ADVERTISEMENT

Înaintea petrecerii pentru cununia civilă, Marilena Hagi, mama lui Ianis, a oferit un mesaj plin de emoții pentru cei doi tinei căsătoriți: “Emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Un Crăciun frumos o să avem anul acesta și în fiecare an o să ne aducem aminte de această petrecere, de acest moment important și ne bucurăm foarte tare că s-a întâmplat în ziua de Crăciun”

Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru Ianis și soția sa Elena

“Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor.

ADVERTISEMENT

Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie.

(Dacă a comandat muzica – n.r.) Ianis comandă, ei comandă, noi suntem alături de ei. (Pregătiți pentru nepoți?) Ne dorim, vorbiți cu ei, ei trebuie să își dorească. Noi suntem lângă ei, suntem în spatele lor și trebuie să îi sprijinim.

ADVERTISEMENT

În vară va fi nunta, avem timp. Dumnezeu să îi binecuvânteze, să aibă grijă de ei, să fie uniți și Dumnezeu să le dea binecuvântare”, a reacționat Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, declarații după cununia civilă: “Nunta n-am stabilit-o”

Ianis Hagi și-a făcut deja planuri serioase alături de frumoasa sa parteneră“Îmi doresc copii sănătoşi, e dorinţa amândurora. Încercăm să ne bucurăm de această seară şi toate vor veni pas cu pas, aşa cum au venit şi până acum”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, jucătorul care aparține de Rangers nu a setat data marelui eveniment: “Nunta n-am stabilit-o, am reuşit să stabilim cununia civilă printre programul meu. Aşa a vrut Dumnezeu, în ziua de Crăciun. Nunta ne dorim s-o facem, dar încă nu e stabilită data”.

Ianis a recunoscut că este talentat și în afara terenului și a ținut mereu cont de sfatul tatălui său: “Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”.

ADVERTISEMENT