Life

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril de la America Express după căsătoria și sărutul cu Andreea Bălan: „Mie mi se pare ciudat”

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril de la America Express după ce a văzut imaginile cu căsătoria și sărutul cu Andreea Bălan.
28.02.2023 | 09:22
Cum a reactionat sotia lui Jean Gavril de la America Express dupa casatoria si sarutul cu Andreea Balan Mie mi se pare ciudat
Cum a reacționat soția lui Jean Gavril după căsătoria și sărutul cu Andreea Bălan. Foto Colaj Fanatik / Antena 1 și Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Soția lui Jean Gavril a avut prima reacție după „căsătoria” cu Andreea Bălan, dar și sărutul care a avut loc între soțul ei și cântăreață.

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril după căsătoria și sărutul cu Andreea Bălan

Bianca, soția lui Jean Gavril, a reacționat după căsătoria și sărutul celor doi, iar aceasta a arătat că este destul de relaxată în privința acestor lucruri.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a decis să le răspundă pe rețelele de socializare celor care „s-au isterizat” după apariția imaginilor cu Jean Gavril și Andreea Bălan de la America Express.

Biancăi nu i s-a părut nimic îngrijorător la sărutul dintre soțul ei și Andreea Bălan, ba chiar l-a numit doar un pupic și a recunoscut că acesta a amuzat-o.

ADVERTISEMENT

Totuși, soția concurentului de la America Express a recunoscut că au fost și alte lucruri care au deranjat-o, nu acel sărut, dar Bianca a spus că a discutat toate acele lucruri deja cu soțul ei.

„Pentru asta v-ați isterizat, mă, toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat.

ADVERTISEMENT

M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui”,  a precizat partenera lui Jean Gavril pe InstaStory.

Soția lui Jean Gavril, replici dure

De asemenea, soția lui Jean Gavril  i-a „certat” pe cei care au făcut un mare caz pentru sărutul și nunta falsă de la America Express, spunând că a fost doar un sărut pe gură.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii, mă, deci un pupat pe gură, aparent, este „O, nu! E grav, e grav!”. Ce aveți, mă?”, a mai adăugat ea.

Andreea Bălan și Jean Gavril au ajuns în aceeași echipă la America Express după ce Irina Fodor i-a pus pe concurenți să schimbe partenerii.

Toate echipele au avut aceeași provocare, aceea de a se „căsători” și de a găsi toate lucrurile necesare pentru o astfel de ceremonie, de la flori, la rochia miresei și costumul mirelui.

ADVERTISEMENT