Life

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, de o frumusețe răpitoare. Cât de schimbată este Violeta la 15 ani

Fata prezentatoarei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, de o superbitate demnă de reviste. Cum arată adolescenta la 15 ani.
29.04.2023 | 00:26
Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica de o frumusete rapitoare Cat de schimbata este Violeta la 15 ani
Fata prezentatoarei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, de o superbitate demnă de reviste. Cum arată la 15 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica renumitei prezentatoare de la Surprize, surprize și a juratului de la X Factor este de o frumusețe răpitoare. Cât de schimbată este la cei 15 ani pe care i-a împlinit pe 16 decembrie 2022. E o prezență foarte discretă.

Fata prezentatoarei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, de o superbitate demnă de reviste. Cum arată la 15 ani

Ana Violeta, fata prezentatoarei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, este de o superbitate demnă de reviste. Brunetă, cu părul lung și cu ochii albaștri adolescenta a moștenit multe dintre trăsăturile mamei sale.

ADVERTISEMENT

Poate alege cu mare încredere o carieră în lumea modei. Este naturală și foarte simplă, având o comunitate foarte mare care o apreciază pentru felul de a fi cu toate că nu postează foarte des în social media.

În plus, tânăra o face mândră pe vedetă cu rezultatele școlare. Studiază la o unitate de învățământ privată și de curând s-a calificat la faza peste hotare la un concurs. Fata își împarte timpul între învățat și diverse proiecte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra face des voluntariat, lucru pe care cel mai probabil l-a moștenit de la Andreea Marin, dar și de la tatăl său, Ștefan Bănică. Violeta știe deja ce vrea să facă mai departe și unde va studia la facultate.

Violeta, fiica Andreei Marin
Aaș arată acum Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Marin, mândră de reușitele fiicei sale, Violeta

Andreea Marin are numai aprecieri pentru fiica sa cu care are o relație specială. Cele două sunt prietene foarte bune, prezentatoarea vorbind în repetate rânduri despre acest lucru pentru că Violeta e realizarea sa cea mai mare.

ADVERTISEMENT

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea!

La mulți ani, Violeta mea!”, a scris prezentatoarea în urmă cu câteva luni în mediul online, alături de o imagine. La momentul respectiv fiica sa și a fostului soț, Ștefan Bănică, își sărbătorea ziua de naștere, notează peroz.ro.

ADVERTISEMENT

Violeta visează să facă Dreptul și se pregătește deja să facă acest pas important. Fiica Andreei Marin e foarte implicată în ceea ce face și nu vrea doar să bifeze anumite obiective de pe listă, ci să și rămână o realizare în urma ei.

ADVERTISEMENT