Life

Cum a reacționat Viviana Sposub după ce s-a spus că are un nou iubit. Fosta lui George Burcea: „E strigător la cer”

Viviana Sposub a răbufnit pe internet după ce s-a zvonit că are un nou iubit după despărțirea de George Burcea. Ce mesaj a transmis.
12.09.2023 | 19:43
Cum a reactionat Viviana Sposub dupa ce sa spus ca are un nou iubit Fosta lui George Burcea E strigator la cer
Viviana Sposub a răbufnit după ce s-a spus că are iubit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub nu a mai rezistat și a avut o reacție acidă după ce s-a spus că și-ar fi făcut o nouă relație după despărțirea de George Burcea. Fosta prezentatoare de televiziune a transmis un mesaj clar și a explicat ce legătură are cu bărbații în compania cărora a fost văzută.

Mesajul transmis de Viviana Sposub după ce s-a zvonit că are o nouă relație

Viviana Sposub și George Burcea au avut timp de trei ani o relație, dar în luna iulie 2023 fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a dezvăluit faptul că nu mai formează un cuplu. Ulterior, vedeta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat și s-a spus că și-ar fi refăcut viața.

ADVERTISEMENT

Mai mult, chiar a fost fotografiată în compania lui George Burcea, însă niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat faptul că s-ar fi împăcat. Acum, sătulă să tot audă zvonuri despre viața ei amoroasă, a luat atitudine.

Viviana Sposub a avut o reacție acidă în mediul online, unde a transmis tuturor faptul că nimeni nu ar trebui să creadă că arre un nou iubit până când nu va face ea anunțul. Totodată, ce a deranjat-o și a făcut-o să răbufnească a fost faptul că unii au insinuat că se iubește cu fostul soț al Andreei Marin.

ADVERTISEMENT

„Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”

Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme, astfel că s-a supus mai multe proceduri de recuperare la clinica lui Tuncay Ozturk. Și pentru că mulți au fost curioși să afle cum decurge procesul, l-a documentat în mediul online.

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională. De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică.

Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid. E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

ADVERTISEMENT

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a transmis Viviana Sposub pe Instagram.

ADVERTISEMENT