Life

Viviana Sposub are un nou iubit? Bruneta s-a afișat cu un bărbat celebru, care seamănă leit cu George Burcea

Viviana Sposub are o nouă relație? Vedeta s-a fotografiat cu un artist renumit cu aceleași trăsături cu ale lui George Burcea.
16.08.2023 | 11:10
Viviana Sposub are un nou iubit Bruneta sa afisat cu un barbat celebru care seamana leit cu George Burcea
Viviana Sposub are o nouă relație? Vedeta s-a fotografiat cu un artist renumit cu aceleași trăsături cu ale lui George Burcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub are un nou iubit? Bruneta s-a afișat cu un bărbat celebru, care seamănă leit cu George Burcea. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Viviana Sposub are o nouă relație? Vedeta s-a fotografiat cu un artist renumit cu aceleași trăsături cu ale lui George Burcea

Viviana Sposub are o nouă relație sentimentală? Vedeta s-a fotografiat cu un artist renumit cu aceleași trăsături cu ale lui George Burcea, actorul cu care a format un cuplu timp de 3 ani până în urmă cu aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare a matinalului Dimineața cu noi apare împreună cu un cântăreț cunoscut la nivel mondial. Bruneta a imortalizat un moment special alături de Saint Levant, cu 4 ani mai mic decât fosta prezentatoare.

Artistul de naționalitate palestiniană, algeriană și sârbă are 22 de ani. În plus, despre presupusul partener de viață al vedetei se mai știe că este născut la Ierusalim, însă a fost crescut de familia sa în Gaza.

ADVERTISEMENT

În imaginea de pe contul de Instagram Viviana Sposub și tânărul artist sunt foarte relaxați, ceea ce dă de înțeles că au o relație apropiată. Până acum fosta prezentatoare de la Kanal D nu a vorbit despre noul partener de viață.

Viviana Sposub și Saint Levant
Viviana Sposub și Saint Levant. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este presupusul iubit al Vivianei Sposub

Cine este presupusul iubit al Vivianei Sposub? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun internauții în momentul de față. Saint Levant are peste două milioane de vizualizări pe YouTube și este unul dintre artiștii preferați ai Generației Z.

ADVERTISEMENT

În anul 2007, după izbucnirea războiului civil s-a stabilit în Iordania, iar 10 ani mai târziu s-a mutat în California pentru a urma studiile superioare. În momentul de față, iubitul Vivianei Sposub este student la Universitatea din California, Santa Barbara.

Mai mult decât atât, artistul este cunoscut pe plan mondial datorită abordării unice a muzicii pop moderne. S-a lansat în industria muzicală în anul 2020, ultimul său hit fiind lansat în 2022. Se numește Very Few Friends.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Saint Levant vorbește trei limbi străine, engleză, franceză și arabă. Presupusul partener de viață al Vivianei Sposub este o persoană activă pe rețelele de socializare, unde este urmărit de multe persoane.

ADVERTISEMENT