Life

Cum a reușit un băiețel de doar 10 ani să scape de o necunoscută care îl urmărea. Părinții micuțului au fost șocați

Un băiețel de doar 10 ani a reușit să scape de o femeie necunoscută care îl urmărea printr-o metodă uluitoare. Părinții săi au fost șocați în momentul în care au aflat totul.
19.11.2022 | 14:16
Cum a reusit un baietel de doar 10 ani sa scape de o necunoscuta care il urmarea Parintii micutului au fost socati
Un băiețel de doar 10 ani a reușit să scape de o femeie necunoscută care îl urmărea. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Povestea lui Sammy este una impresionată și totodată și alarmantă, având în vedere cele trăite de băiețelul de doar 10 ani, din Pennsylvania, SUA.

Metoda folosită de Sammy pentru a scăpa de femeia care îl urmărea

Acesta se întorcea de la școală și mergea spre casă, până în momentul în care și-a dat seama că era urmărit de o femeie. Necunoscuta l-a urmărit o perioadă, iar mai apoi a ajuns în dreptul său.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care Sammy și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a reușit să evite de unul singur o posibilă tragedie.

Se pare că femeia a început să îi pună mai multe întrebări băiețelului, printre care și unde sunt părinții săi. De asemenea, aceasta a insistat că îl cunoaște pe cel mic, dar și pe familia acestuia, însă Sammy nu era atât de sigur.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia i-a spus băiețelului să vină cu ia, însă acesta nici că ar fi vrut așa ceva. În timp ce mergea pe stradă a văzut un magazin și a intrat rapid înăuntru.

Copilul de doar 10 ani s-a dus la casieră și a rugat-o să se prefacă că este mama lui, pentru a scăpa de necunoscuta care îl urmărea.

ADVERTISEMENT

”Prefă-te că ești mama mea. Femeia asta ciudată se ține după mine și nu mă lasă în pace”, i-ar fi spus micuțului casierei.

Tatăl băiețulul l-a învățat cum să acționeze

Speriată, aceasta a încuiat ușa magazinului, înainte ca femeia să între după băiețel. Deși Sammy era în siguranță însă, a continuat să tremure până când și-a văzut părinții.

ADVERTISEMENT

Se pare că tatăl său a fost cel care l-a învățat despre pericolele care există, dar și despre răpiri, iar acesta este și motivul pentru care tânărul a știut și cum să acționeze.

Casiera i-a alertat pe oamenii legii, iar la scurt timp, micuțul s-a reunit și cu părinții săi, care au rămas șocați în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat.

Tatăl lui Sammy a mai dezvăluit ulterior că fiul său este acum în siguranță, însă această întâmplare ar trebui să fie o lecție pentru toți părinții, care trebuie să le explice copiilor la ce riscuri se expun atunci când merg singuri pe stradă.

Cât despre femeia misterioasă care l-a urmărit pe băiețel, poliția a reușit să o repereze mai târziu, însă nici până acum nu s-a aflat care au fost intențiile reale ale acesteia.

ADVERTISEMENT
Tags: