Life

Cum a reușit un român să mănânce gratis la cele mai luxoase restaurante. Minciuna care l-a trimis direct în spatele gratiilor

Românul care a plătit cu vârf și îndesat pentru ospățul culinar dintr-un restaurant. Cum a reușit să păcălească toți angajații
08.12.2023 | 17:50
Cum a reusit un roman sa manance gratis la cele mai luxoase restaurante Minciuna care la trimis direct in spatele gratiilor
Ce pedeapsă a primit un român care a mâncat gratis la restaurante de lux Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cine a zis că nu se poate mânca gratis la un restaurant luxos?! Un român a demonstrat că nimic nu este imposibil, atât timp cât nu duci lipsă de inventivitate și imaginație.

Românul care a păgubit restaurantele din Italia

Un român a reușit să îi lase muți de uimire pe italieni. Pe numele său din buletin, Alexandru Rareș a reușit să inventeze o poveste atât de credibilă, încât i s-au deschis ușile unora dintre restaurantele de top din Italia.

ADVERTISEMENT

Românul în vârstă de 33 de ani a pretins vreme bună că este fiul unui afacerist italian. Acesta se plimba frecvent cu elicopterul, ceea ce făcea ca povestea sa să pară una foarte plauzibilă.

Înainte ca planul său să dea roade, Alexandru Rareș Vari a știut că trebuie să pună la punct o serie de detalii. Astfel, a început să spună peste tot că este broker financiar și că tatăl lui deține afaceri prospere în domeniul petrolier.

ADVERTISEMENT

Minciuna lui Alexandru a fost credibilă pentru mai multe locații din Italia, în special pentru un restaurant din Valtellina. Românul de 33 de ani a reușit să mânânce câteva cine fără să scoată un ban din buzunar. Cartea sa de vizită falsă l-a ajutat în acest sens.

Alexandru a plătit cu vârf și îndesat pentru ospățurile culinare din restaurant

Însă, din păcate pentru el, minciuna sa chiar a avut picioare scurte. Într-o zi, românul rezident în Grosseto a fost prins și a primit o pedeapsă destul de dură pentru faptele comise.

ADVERTISEMENT

După ce a profitat pe baza așa zisului statut de persoană influentă și bogată, Alexandru Rareș s-a trezit direct în fața instanței. Potrivit observatornres.ro, acesta a primit 9 luni de închisoare și a fost obligat să plătească o amendă de 350 de euro pentru fraudă.

Înainte de a fi bun de plată, românul a reușit să ducă o viață de lux. După ce i-a păcălit pe toți, acesta a primit mese în valoare de peste 3.000 de euro. Alexandru nu s-a mulțumit cu puțin, așa că pe lista ”capturilor” se află și plimbări de 10.000 de euro cu elicopterul.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru imaginea țării noastre, Alexandru Rareș nu este singurul conațional care a făcut gafe peste hotare. Cazurile de fraudă și tâlhărie comise de români cresc de la o zi la alta.

În trecut, șase români au reușit să se dea drept polițiști în Spania, acolo unde a jefuit mai multe persoane. Din fericire, au fost prinși la timp, înainte ca numărul victimelor credule să crească.

ADVERTISEMENT
Tags: