Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a sărbătorit stelistul Gabi Safta după FCU Craiova – FCSB 2-0. Mesaj pentru Gigi Becali

Gabi Safta s-a dat de gol în direct la FANATIK SUPERLIGA! Cum a sărbătorit stelistul după FC U Craiova - FCSB, scor 2-0. Jurnalistul a avut un mesaj pentru Gigi Becali.
08.12.2023 | 23:32
Cum a sarbatorit stelistul Gabi Safta dupa FCU Craiova  FCSB 20 Mesaj pentru Gigi Becali
Gabi Safta a dezvăluit cum a petrecut după victoria lui FC U Craiova cu FCSB. Foto: captură FANATIK SUPERLIGA.
ADVERTISEMENT

Gabi Safta a sărbătorit victoria celor de la FC U Craiova cu FCSB, scor 2-0, în ultima etapă a fazei grupelor din Cupa României. Oltenii lui Adrian Mititelu s-au calificat în sferturile competiției, în timp ce liderul din SuperLiga a părăsit întrecerea prematur.

Gabi Safta, mesaj pentru Gigi Becali după FC U Craiova – FCSB 2-0

La fel cum se întâmplă de fiecare dată, Gabi Safta a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru a prezenta cele mai relevante știri din sportul internațional. Doar că startul prezentării a fost întârziat de un mesaj pe care susținătorul FCSB-ului și al lui FC U Craiova l-a avut pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta, care susține că FCSB este continuatoare echipei istorice a Stelei și că formația lui Mititelu este continuatoarea echipei istorice a Craiovei, a avut un mesaj pentru patronul „roș-albaștrilor” după înfrângerea din Bănie.

„Gigi este mititel”, a fost mesajul lui Gabi Safta, pe care jurnalistul l-a afișat pe pancarta ce a putut fi sesizată pe parcursul transmisiunii în direct. „De mult voiam să te văd fericit după un meci al lui FC U Craiova”, a fost mesajul pe care Gabi Safta l-a îndreptat către Alin Buzărin, un alt susținător al Craiovei.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta

Cum a sărbătorit stelistul Gabi Safta după FCU Craiova – FCSB 2-0

De asemenea, Gabi Safta, fără să vrea, a dezvăluit felul în care a sărbătorit după victoria lui FC U Craiova, scor 2-0 cu FCSB. Jurnalistul a recunoscut că a stat treaz până la 5 dimineața după meciul din Bănie.

Vivi Răchită a fost primul care a remarcat: „Ce-i cu sticla aia?”, a spus fostul fotbalist. Ulterior, Horia Ivanovici a luat cuvântul. „Ce faci, mă, te-ai apucat de băut? Gabi, ai o sticlă în stânga ta, te prefaci că nu o vezi?

ADVERTISEMENT

Ia uite-l pe ăsta cu sticla. Ai sărbătorit victoria lui Mititelu, nu? E 12 ceasul, te-ai apucat de ele de la ora 12?”, a spus Horia Ivanovici. Ultima replică i-a aparținut lui Alin Buzărin: „Să nu pleci cu mașina, ai grijă!”.

În cele din urmă, Gabi Safta s-a lăsat păgubaș și a dezvăluit că a petrecut până dimineață. „M-am bucurat, așa este. A fost aseară, după meci, am stat până la 5 dimineața”, a spus Gabi Safta, în direct, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici în aceleași zile, ora 17:30.

Cum a sărbătorit stelistul Gabi Safta după FCU Craiova – FCSB 2-0

ADVERTISEMENT