Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a trăit Florin Gardoș revenirea pe Ghencea: “Mi-au verificat mașina și de bombe”

Emoții mari pentru Florin Gardoș la revenirea fostei sale echipe în Ghencea. Pe lângă miza partidei, tensiunile din afara stadionului și-au spus cuvântul. Oamenii legii au făcut controale stricte la intrarea în stadion.
08.08.2023 | 16:48
Cum a trait Florin Gardos revenirea pe Ghencea Miau verificat masina si de bombe
“Mi-au verificat masina si de BOMBE!” Cum a trait Florin Gardos REVENIREA pe Ghencea. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Impresionat de atmosfera din partida FCSB – CFR Cluj 1-0, Florin Gardoș este optimist înaintea dublei din Conference League contra danezilor de la Nordsjaelland. Fostul fundaș al roș-albaștrilor a avut parte de un moment inedit la meciul cu CFR.

Mașina lui Gardoș a fost controlată de bombe

“Va conta că meciul cu danezii se joacă în Ghencea. Va conta mult, va fi o diferență mare în exprimare față de meciul cu CSKA care a fost un meci slab, fără suporteri. E mult mai trist să joci fără suporteri pe un stadion mic. Va fi diferit în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Meciul cu CFR a fost foarte bine organizat, foarte multă jandarmerie. Pentru prima oară de când merg la meci când mi-au verificat mașina și de bombe. Erau cu tipul ala de oglinzi, se uitau sub mașină, foarte strict. M-am întâlnit cu oameni cărora le era frică să vină la meci”, a declarat Florin Gardoș.

Suporterii FCSB-ului au avut parte de un moment inedit înainte de partida cu CFR. Fosta glorie a roș-albaștrilor, Adrian Ilie, a dat lovitura de start. Printre echipele de top din străinătate la care a jucat Adrian Ilie se numără Galatasaray, Valencia și Besiktas.

ADVERTISEMENT

“Din punctul acesta de vedere a fost totul foarte bine organizat. Lume multă, atmosferă de sărbătoare. Am fost puțin emoționat, mai ales la momentul cu Adi Ilie. Am avut ocazia să-l cunosc anul trecut. Eu sunt născut în anii 90, Adrian Ilie era cel mai tare.

Prima mea amintire e campionatul mondial din 1998 și acum să-l văd, în sfârșit, după mult timp, aplaudat de un stadion întreg, a fost foarte frumos. Mi se făcuse pielea de găină, eram și cu Szukala în tribune și a fost un moment foarte emoționant”, a declarat Florin Gardoș pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB – Nordsjaelland se va juca în Ghencea

“Atmosfera a fost foarte frumoasă, mai ales în peluză și în tribună. De apreciat că cei de la Peluza Nord au respectat ideea de a nu aduce torțe și fumingene. S-a vorbit mult despre Nordsjaelland ca fiind o sperietoare. E o echipă foarte buna, nu știu dacă vor reuși să treacă, dar prin faptul că se joacă în Ghencea le-au crescut șansele”, a concluzionat Gardoș.

FCSB – Nordsjaelland este unul din cele mai tari dueluri din Conference League. Ambele echipe au victorii pe linie în acest start de sezon. Roș-albaștrii au 6 victorii din 6, în timp ce danezii au câștigat toate cele 3 partide. Meciul va fi joi, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Premiera emisiunii are loc în aceeași zi, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

 

Gardos controlat de jandarmi

 

ADVERTISEMENT