Sport

Cum a trăit Mihai Stoica duelul Hermannstadt – CFR Cluj 1-0: „Eram căzut”

Mihai Stoica a dezvăluit că s-a bucurat de înfrângerea CFR-ului în duelul cu Hermannstadt, scor 0-1, pentru că FCSB a rămas pe primul loc al clasamentului.
08.11.2023 | 07:20
Cum a trait Mihai Stoica duelul Hermannstadt  CFR Cluj 10 Eram cazut
Cum a trăit Mihai Stoica meciul Hermannstadt - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a recunoscut că era căzut după înfrângerea FCSB-ului cu Rapid, scor 0-1, însă victoria celor de la Hermannstadt l-a mai îmbujorat.

Cum a trăit Mihai Stoica meciul Hermannstadt – CFR Cluj

Mihai Stoica a dezvăluit cum a trăit meciul dintre Hermannstadt și CFR Cluj: „Oricât ne-am chinui să picăm de pe fotoliul de liber, nu ne lasă alții. Aseară eram căzut, dar m-a mai îmbujorat golul lui Neguț”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre meciul „roș-albaștrilor” cu Rapid, fiind de părere că este o victorie nemeritată a giuleștenilor: „Meciul cu Rapid ne-a arătat încă din primul minut că nu e ziua noastră. 

Pasa lui Ovidiu Popescu e greu de explicat, Ngezana alunecă, Dawa se duce de parcă îl lasă pe Papeau să avanseze, iar Pantea merge cu el și pare că îl lasă în pace.

ADVERTISEMENT

Asist la un val de critici, totul e bine în altă parte numai la noi nu. E vina lui Gigi, e vina tuturor, jucătorii n-au antrenor. Ok, dar am pierdut un singur meci din 15 și am pierdut puncte când au fost erori mari de arbitraj”.

„Paul Iacob îl împinge pe Ngezana la gol!”

„Îmi pare rău, dar e fault la golul doi, Paul Iacob îl împinge pe Ngezana. Nu suntem supărați pe Colțescu, nu am ce să reproșez. Doar spun că de-asta a rămas Iacob singur. Nu e victorie meritată, oricum aș da-o.

ADVERTISEMENT

Nu e victorie meritată, pentru că n-au avut ocazii. Au fost inteligenți, dar a doua repriză nu au avut nimic. Nu a fost de roșu la Ovidiu Popescu, roșu a fost aseară la Romero, la Tottenham-Chelsea”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Am înțeles că nu a văzut Colțescu faptul că Octavian Popescu l-a călcat pe picior pe Iacob și Hațegan i-a spus lui Colțescu să-i dea galben.

ADVERTISEMENT

Se poate încălca protocolul VAR și să îi dai galben unui jucător, când VAR-ul intervine doar la cartonașul roșu? Că eu nu mai înțeleg nimic”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.