Sport

Marius Măldărășanu, încântat după Hermannstadt – CFR Cluj 1-0: „Îmi felicit jucătorii pentru efort și dăruire!”

Marius Măldărășanu este încântat după victoria obținută de Hermannstadt pe teren propriu în duelul cu CFR Cluj, scor 1-0.
06.11.2023 | 23:36
Marius Maldarasanu incantat dupa Hermannstadt  CFR Cluj 10 Imi felicit jucatorii pentru efort si daruire
Marius Măldărășanu, încântat după Hermannstadt - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul sibienilor și-a felicitat jucătorii pentru felul în care au evoluat și pentru că au reușit să facă față unei echipe care țintește titlul de campioană în actualul sezon.

Marius Măldărășanu, încântat după Hermannstadt – CFR Cluj

Marius Măldărășanu a fost încântat după victoria obținută de Hermannstadt în confruntarea cu CFR Cluj: Mă bucur că am câștigat azi un meci foarte greu.

ADVERTISEMENT

Am urcat pe locul patru, nu am mai discutat cu băieții că avem șansa de a urca pe locul patru, ca să nu le mai aduc ghinion, cum s-a întâmplat în meciul cu Galați.

A fost un meci echilibrat, dar noi am avut mai multe situații bune. Am jucat bine în benzi, au câștigat superioritate. În a doua repriză a venit golul, după care ne-am retras, pentru că știam că vor veni peste noi”.

ADVERTISEMENT

„Îmi felicit jucătorii pentru efort și pentru dăruire!”

Îmi felicit jucătorii pentru efort și pentru dăruire! Era clar că ei vor forța, puteam să macăm și golul doi. Cred că victoria e meritată și a fost obținută prin ambiție.

Nu sunt de acord cu ce a spus domnul Avram, Paraschiv face un paravan, dar fundașul CFR-ului a căzut de parcă l-a lovit cineva cu toporul.

ADVERTISEMENT

Eu consider că a fost o greșeală și că golul nostru doi trebuia validat. Nu mai contează acum, bine că am câștigat, bine că nu ne-a afectat la rezultatul final”, a continuat Marius Măldărășanu.

M-am bucurat și pentru Neguț și pentru Biceanu, iar încrederea se câștigă greu și a reușit să marcheze un gol foarte frumos. Mă simt bine și chiar aș vrea să facem o performanță mare anul acesta.

ADVERTISEMENT

Puteam face și anul trecut, dar știți cum a fost. Putem să facem performanță acum, dar mai sunt 15 etape și distanța încă e mică față de restul echipelor”, a mai spus antrenorul lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT