Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a trăit Neluțu Varga prima victorie a lui Mutu la CFR Cluj? „S-a bucurat și pentru echipă, și pentru Adi”

Neluțu Varga și-a văzut visul cu ochii: Adrian Mutu antrenor la CFR Cluj. Cum a trăit patronul ardelenilor debutul „Briliantului”.
30.01.2024 | 13:00
Cum a trait Nelutu Varga prima victorie a lui Mutu la CFR Cluj Sa bucurat si pentru echipa si pentru Adi
Cum a trăit Neluțu Varga prima victorie a lui Mutu la CFR Cluj? „S-a bucurat și pentru echipă, și pentru Adi”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a trăit Neluțu Varga debutul lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. Ardelenii s-au impus cu 4-1, acasă, contra lui FC Voluntari, iar președintele Cristi Balaj a dezvăluit ce a simțit patronul.

Cum a trăit Neluțu Varga prima victorie a lui Mutu la CFR Cluj? „S-a bucurat și pentru echipă, și pentru Adi”

CFR Cluj a câștigat la debutul lui Adi Mutu pe banca tehnică și rămâne cât de cât în cursa pentru titlu. După 4-1 cu FC Voluntari, ardelenii au revenit pe locul 2, la egalitate cu Rapid, la 11 puncte în urma liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

(n.r. – fericit Neluțu Varga?) Era fericit după meci din mai multe motive. Pentru că el l-a dorit foarte mult pe Mutu și era doar o chestiune de timp până să vină. E adevărat că a avut și un arbitraj bun aseară, trebuie să recunoaștem.

Pentru că au fost multe greșeli de arbitraj și în această etapă. Unele inexplicabile. Și e important că am avut un arbitraj bun aseară și felicit brigada.

ADVERTISEMENT

În prima repriză a existat o oarecare îngrijorare pentru că FC Voluntari s-a apărat foarte bine, iar contraatacul a fost în dese rânduri periculos. Nemec e un jucător de calitate și chiar dacă are vârstă are determinare, mobilitate și din punctul meu de vedere e un atacant foarte bun.

A fost un test și pentru Matei Ilie pentru că nu e ușor ca la vârsta lui să evoluezi împotriva unui adversar cu calitățile lui Nemec și îl felicit pe această cale”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Pentru Mutu urmează un nou test sâmbătă, 3 februarie. CFR Cluj o va înfrunta pe Petrolul, la Ploiești, de la ora 17:00. Va fi un meci special pentru „Briliant”, care a activat ca jucător pe „Ilie Oană” 2014. În tricoul „lupilor galbeni”, Mutu a marcat 4 goluri în 14 partide.

„Cred că Neluțu s-a bucurat foarte mult după acel 4-0 cu Universitatea Cluj și și-a amânat puțin decizia, după care, cum ar zice un contracandidat celebru de-al lui, a zis trec eu la butoane. Și atunci l-a adus pe Adi Mutu”, a concluzionat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit Neluțu Varga prima victorie a lui Mutu la CFR Cluj? „S-a bucurat și pentru echipă, și pentru Adi”