Life

Cum a trecut Amalia Năstase peste momentele dificile din viață: “Sunt situații în care nu mai vezi ieșirea”

Cum a reușit Amalia Năstase să treacă peste momentele dificile din viață. Vedeta a dezvăluit cum a fost ajutată în diverse situații.
14.07.2023 | 19:03
Cum a trecut Amalia Nastase peste momentele dificile din viata Sunt situatii in care nu mai vezi iesirea
Cum a depășit Amalia Năstase momentele grele. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a dezvăluit cum a reușit să depășească momentele dificile din viață. Vedeta a simțit, de multe ori, că a fost ajutată de divinitate în diverse situații.

Amalia Năstase, dezvăluiri despre cum a depășit momentele dificile din viață. Cum a fost ajutată vedeta

Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că a reușit să treacă peste orice problemă cu ajutorul credinței. Aceasta a ajutat-o să depășească unele momente mai grele pe care le-a avut în viață.

ADVERTISEMENT

Atunci când credea că nu mai există nicio rezolvare, vedeta s-a simțit sprijinită și ajutată de divinitate. Din acest motiv, și ea încearcă, la rândul ei, să-i ajute cum poate pe alții. De mai multe ori, atunci când a avut probleme, Amalia Năstase a primit ajutor, în mod miraculos.

“Eu simt în fiecare zi că mă iubește Dumnezeu. Mă rog, pe toată lumea îi iubește Dumnezeu, dar pe oamenii care nu cred în El sunt cam singuri pe lume. 

ADVERTISEMENT

Eu simt că tot timpul, de câte ori mi-a fost greu, au venit niște salvări miraculoase și bănuiesc că sunt pentru că și eu ajut la rândul meu.

Sunt pur și simplu situații în care nu mai vezi ieșirea și la un moment dat, te sună cineva și îți dă ajutor fără ca tu să fi cerut și exact în situația în care ești”, a explicat Amalia Năstase la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că este recunoscătoare pentru momentele în care a fost ajutată. Amalia Năstase pune familia pe primul loc, ține post și îi ajută pe alții, în semn de mulțumire. Are mai multe proiecte, dar cel mai important este acela care îi ajută pe copii.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că știu că e El și că Dumnezeu lucrează prin oameni și dacă și tu ajuți, și pe tine te va ajuta cineva, fără ca tu să ceri, de multe ori. Țin postul. Pun accent pe familie și pe țelul meu în viață, să ajut copiii să fie bine”, a mai spus vedeta, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De ce a ajuns Amalia Năstase la spital înainte de vacanță

Înainte de a pleca în vacanță, Amalia Năstase a ajuns la spital, iar imaginile de la unitatea medicală i-au speriat pe fani. Vedeta a dezvăluit că a ajuns pe mâinile medicilor pentru a primi vitamine înainte de plecarea în concediu.

“Facem niște vitamina C înainte de vacanță”, a precizat aceasta pe rețelele sociale. Din fericire, nu au existat motive de îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT