Life

Cum a umilit-o Mircea Badea pe Dana Budeanu. Atac frontal pe internet. „N-o fi aflat sau este subiect de fătălăi”?

Mircea Badea a umilit-o pe Dana Budeanu. Jurnalistul a făcut un atac frontal pe internet, referitor la un subiect evitat temporar de creatoarea de modă.
06.07.2023 | 11:30
Cum a umilito Mircea Badea pe Dana Budeanu Atac frontal pe internet No fi aflat sau este subiect de fatalai
De ce a atacat-o Mircea Badea pe Dana Budeanu. Sursa foto: facebook, Antena 3 CNN, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut un atac la adresa Danei Budeanu, care în ultima vreme apare comentând în spațiul public aproape orice temă, inclusiv cele de amploare. Jurnalistul de la Antena 3 CNN a ținut și să ironizeze tăcerea creatoarei de modă.

De ce a atacat-o Mircea Badea pe Dana Budeanu

Mircea Badea este uimit că Dana Budeanu nu a ieșit încă în spațiul public să comenteze cazul ”azilelor groazei”, în urma căruia DIICOT a reținut 24 de persoane pentru modul cum au tratat bătrânii din aceste locuri. Căminele făceau parte dintr-o asociație condusă o perioadă de consiliera Gabrielei Firea, aceasta din urmă având o prietenie la rândul său cu Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

”Lipsește intervenția lămuritoare și dezvăluindă a Danei Budeanu despre „căminul groazei”. N-o fi aflat sau este subiect de fătălăi?”, a scris Mircea Badea într-un Instastory. Ulterior, nu a întârziat să apară și o postare a Danei Budeanu pe pagina de facebook.

Ce părere are Dana Budeanu despre dosarul azilelor groazei

Dana Budeanu este de părere că autoritățile trebuiau să reacționeze mai devreme, adică în urmă cu doi ani sau un an, deoarece subiectul ar fi fost cunoscut mai demult în diferite instituții din Ilfov. Vedeta consideră că s-a acționat acum la ordin.

ADVERTISEMENT

”HAOLEU! MA IA PE SIRA SPINARII!!! PAI DE CE N ATI FACUT CONTROALE ACUM UN AN, ACUM SASE LUNI, ACUM DOI ANI? CA A MAI APARUT SUBIECTUL SI S N INSTITUTII IN ILFOV? NU FACETI MEREU CONTROALE?

HAOLEU! AAAAAA FACETI DOAR LA ORDIN?ASADAR LA FOSTELE CONTROALE TOTUL ERA TIPLA, DA? VRETI SA VA SPUNA DANA BUDEANU DE CE? MARS!”, a scris creatoarea de modă.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în cazul azilelor groazei

În același dosar, pe lângă cele 24 persoane reținute, alte două au fost plasate sub control judiciar. Asta după ce s-au descoperit peste 100 de bătrâni bolnavi, cu dizabilități, ținuți în condiții inumane, la trei cămine sociale privat din județul Ilfov.

Vârstnicii au fost găsiți nemâncați, lăsați în propriile fecale, unii cu râie sau fără putere de mișcare. Mai grav, cei care aveau capacitatea de a se mobiliza puțin mai bine erau puși să muncească, fiind amenințați cu bătaia. Rudele bătrânilor sunt șocate.

ADVERTISEMENT

”A ieșit plină de râie, a fost expusă la tratamente inumane, dependentă de pampers, ajunge acolo și acolo nu știu cu ce-i sedează, pentru că își pierd toate simțurile, avem filmări cum am dus-o și cum arăta după, în câteva luni”, a relatat o rudă pentru Știrile Protv.

De altfel, două instituții din domeniul protecției sociale ar fi știut de ororile ce aveau loc în cele trei cămine dar nu au acționat. O perioadă, la conducerea asociației care răspunde de azilele cu pricina, s-a aflat o consilieră a Gabrielei Firea, Ligia Gheorghe. Aceasta este fostă producătoare a emisiunii Știrea Zilei, care a fost prezentată de actualul ministru al familiei.

Ligia Gheorghe are în prezent calitatea de martor în dosarul căminelor. Între timp, Ministerul Familiei a transmis despre Gabriela Firea că: ”doamna ministru Gabriela Firea nu are legătură cu centrele menționate în ancheta respectivă și nici cu asociația. Afirmațiile privind legătura dintre ministrul Gabriela Firea și doamna G. L., alta decât cea de prietenie și colegialitate, sunt tendențioase și au rolul de a deforma realitatea”.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”