Life

Cum a venit îmbrăcată Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic. Președintele i-a stat alături

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic, din 9 aprilie. Klaus Iohannis a stat alături de soția sa.
09.04.2023 | 15:29
Cum a venit imbracata Carmen Iohannis la slujba de Pastele catolic Presedintele ia stat alaturi
Cum a venit îmbrăcată Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic. Sura foto: Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au participat la slujba de Paștele catolic, sărbătorit pe 9 aprilie 2023, unde Prima Doamnă a venit îmbrăcată în culori deschise.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis la slujba de Paștele catolic. Klaus Iohannis i-a stat alături

Președintele României și Prima Doamnă au participat duminică, 9 aprilie, la slujba de Paștele catolic, care a avut loc la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime” din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a ajuns la biserică cu puțin timp înainte de începerea slujbei, fiind însoțit de soția sa, Carmen Iohannis. Președintele a făcut o urare de “La mulți ani”, potrivit publicației locale Turnul Sfatului.

Și de această dată, ținuta purtată de Carmen Iohannis a atras atenția. Soția președintelui României a purtat un palton deschis la culoare, lung până la genunchi, asortat cu o eșarfă cu nuanțe de crem și verde.

ADVERTISEMENT

Totodată, a mai purtat și o poșetă crem. Pe de altă parte, Klaus Iohannis a optat pentru culori închise. Președintele a purtat un palton negru, după cum se vede în imaginile surprinse de camerele de filmat.

Carmen Iohannis, Klaus Iohannis sluba Oaște
Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, la slujba de Paște. Sursa foto: Capturi video Digi24/Colaj Fanatik

Sâmbătă seară, Klaus Iohannis a participat și ls Slujnba de Înviere de la Sibiu. “Tuturor creștinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite. Hristos a înviat!

ADVERTISEMENT

Zile frumoase, liniștite, cu familia, cu prietenii, iar creștinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă și La mulți ani”, a transmis șeful statului.

De asemenea, președintele a avut un mesaj și pentru creștinii ortodocși, care astăzi sărbătoresc Floriile, conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Ce ținute a mai purtat Carmen Iohannis

De-a lungul timpului, Prima Doamnă a României s-a afișat în diverse ținute la evenimentele la care a participat. Cele mai multe articole vestimentare au fost apreciate, însă Carmen Iohannis a fost și criticată de câteva ori, așa cum s-a întâmplat recent la vizita în Emirate.

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele României la întâlnirile oficiale din Emiratele Arabe Unite și a purtat o rochie albă și lejeră. Părul său a fost prins într-un mod nu tocmai protocolar.

Designerul vestimentar Ovidiu Buta a criticat ținuta soției președintelui, spunând că era potrivită mai degrabă pentru plajă, decât pentru o întâlnire oficială. De asemenea, stilistul a mai declarat, pentru FANATIK, despre clama din părul lui Carmen Iohannis, că “merită o baie”.

Recent, Carmen Iohannis a purtat și alte ținute care au atras toate privirile, la alte întâlniri oficiale. Una dintre ele a fost cea din Singapore. Prima Doamnă a purtat o rochie pictată manual cu flori de iris, care sunt un simbol în Orient.

Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie roz pal la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, care a avut loc în martie. Rozul amintește de florile de cireș, care înfloresc primăvara, astfel că nu a fost aleasă întâmplător.

ADVERTISEMENT