Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum am reușit să întoarcem soarta calificării după 0-1 în minutul 2 cu Israel: “Asta a contat foarte mult!”

România a reușit să întoarcă soarta calificării după ce a început meciul de la 0-1. Tricolorii au rămași uniți pe toată durata partidei și au câștigat cu 2-1.
19.11.2023 | 23:40
Cum am reusit sa intoarcem soarta calificarii dupa 01 in minutul 2 cu Israel Asta a contat foarte mult
Cum AM REUSIT SA INTOARCEM MECIUL DUPA 1-0 in minutul 2 Israel - Romania 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a avut o misiunie dificilă în duelul cu Israel. Gazdele au deschis scorul la prima ocazie și au dat peste cap planurile selecționerului. România a rămas pe poziții și a reușit să întoarcă soarta jocului. Pușcaș a egalat câteva minute mai târziu și a restabilit echilibrul pe tabelă.

România, unită sub bagheta lui Edi Iordănescu

“Eu mă mai uit și la detalii când văd imaginile din vestiar, de la finalul meciurilor. A fost luat la mișto discursul lui Edi că creează un grup, forța grupului. Am văzut aseară ce înseamnă forța grupului.

ADVERTISEMENT

Începi meciul de la 1-0, iar după meci, jucători care sunt de mare valoare, uite cum se bucură. Niță poate să apere oricând, Alibec poate juca titular oricând, Moruțan poate juca titular. Alibec s-a dus la Pușcaș, la concurentul lui pe post, asta înseamnă grupul.

Știi cum e, mergi cu grupul, dar unii se mai țin de inghinale pe bancă să joace concurentul prost. Știi cum e, ai participat la calificare, dar nu te simți tu ăla important, nu ai jucat, e o tristețe.

ADVERTISEMENT

Se duce concurentul lui pe post și îl ia în brațe și îl felicită. Ca suporter mi-aș dori ca Edi să aibe puterea să continue. Ca om, la câte umiline a fost supus inclusiv de către oameni cu care el a crescut”, a declarat Robert Niță.

Edi Iordănescu nu a avut o campanie ușoară. A fost intens criticat de presă și oameni din fenoment pentru lipsa de sclipire în jocul tricolorilor. Iordănescu nu s-a lăsat afectat de valul negativ lansat asupra sa și a reușit să își ducă misiunea până la capăt.

ADVERTISEMENT

Forța grupului ne-a calificat la Euro 2024

“Erau icoane fotbalistice pentru el. Pentru care tatăl lui făcuse performanță. Se ajunge într-un punct în care acest băiat își atinge obiectivul, îl îndeplinește. Ce va fi de acum va fi un bonus.

Am auzit aseară, ca să minimalizăm un pic performanța, s-a discutat că jucăm urât, ce ne facem că ne-am calificat. Faptul că ne-am calificat este o mare performanță pentru România”, a completat Robert Niță

ADVERTISEMENT

“Nu e doar o mare performanță. Poate să fie un restart pentru echipă. Mie mi-ar plăcea să batem Elveția și să terminăm în forță grupa. Să îi batem în minutul 93, să îi văd fața acelui arogant, Murat Yakin, nu pot să îl sufăr”, a spus Horia Ivanovici.

“E vorba de echipa națională. La club poate se mai întâmplă, dar la echipa națională nu”, a declarat Adrian Ilie, completat de Valeriu Răchită: “Pe Giulești, un jucător de la Craiova stătea pe telefon și era supărat și nu a mai venit. Vezi ce înseamnă? Edi s-a ținut de cuvânt”.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este disponibilă în premieră, începând cu ora 17:30 în aceeași zi, pe canalul de YouTube al Fanatik și pe pagina de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Forta grupului a obtinut calificarea

ADVERTISEMENT