Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum ar lucra Rednic cu Gigi Becali sau Mircea Lucescu? „Ții minte? A zis la tine în emisiune”

Mircea Rednic e pe val după victoria obținută alături de UTA contra celor de la Dinamo. 2-1 a fost scorul final într-un meci pe care arădenii l-au câștigat în minutele de prelungire.
22.11.2023 | 10:12
Cum ar lucra Rednic cu Gigi Becali sau Mircea Lucescu Tii minte A zis la tine in emisiune
“Ai putea LUCRA cu Gigi Becali sau Mircea Lucescu” Raspunsul SOC dat de Mircea Rednic. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rednic a reușit să aducă speranța la Arad. UTA are 2 victorii consecutive și nu a mai pierdut niciun meci în ultimele 5 etape. Succesul înregistrat de Rednic l-ar putea propulsa la una din forțele Ligii I. FCSB este în cădere liberă, însă Rednic nu ar putea lucra cu Gigi Becali.

Rednic nu ar putea lucra cu Gigi Becali

“Nu cred că aș putea să lucrez cu Gigi Becali. E vorba de Steaua, iar eu la Steaua niciodată nu aș putea să antrenez. Gigi, parcă chiar la tine în emisiunie, țin minte că a intervenit, i-am spus că niciodată nu aș putea să antrenez.

ADVERTISEMENT

Nu m-ar accepta suporterii și eu nu pot niciodată să trădez istoria. Nu aș putea lucra, nici cu Mircea Lucescu nu aș putea să lucrez. Și eu sunt căpos”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic a reușit să o învingă pe Dinamo cu scorul de 2-1. Meciul jucat pe teren propriu a fost un adevărat spectacol. Echipa lui Burcă a deschis scorul prin Politic în minutul 8, iar Micovschi a egalat chiar înainte de pauză. În ultimul minut de joc, Freitas a marcat din penalti pentru gazde.

ADVERTISEMENT

În urma acestui duel, Dinamo a rămas cu 10 puncte în clasament. Echipa lui Burcă ocupă locul 15 din 16 și riscă să retrogradeze la finalul sezonului. Presiunea este mare pe antrenorul din Ștefan cel Mare care nu a mai câștigat un meci din luna august.

Rednic a dus UTA pe locul 10

“A lucrat cu mine la Petrolul, de la câini a venit la lupi. Mai ții minte Mircea acum 12 ani când te-am prezentat în conferința de presă? Am format amândoi echipa, mai ții minte lotul? 

ADVERTISEMENT

Te-am prezentat la conferința de presă, iar cum e el zice ‘Vivi, mă prezint acum la conferința de presă și peste 3 luni îmi fac bagajul’. Și i-am promis lui Mircea că îl las, am făcut echipa aia pe care ai lăsat-o lui Cosmin Contra care a luat cupa”, a declarat Valeriu Răchită.

“Vivi tu ai pus atunci umărul, atunci s-a format o echipă. Eu am venit după tine, ce jucători erau atunci. După au luat cupa, ce jucători erau atunci”, a fost răspunsul dat de către Mircea Rednic în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rednic nu ar putea lucra cu Becali sau cu Lucescu

 

ADVERTISEMENT