Life

Cum ar vrea Bianca Comănici să fie propria nuntă: “Nu va exista nimic tradițional”

Bianca Comănici a dezvăluit cum ar vrea să fie propria nuntă. Fosta concurentă de la Puterea dragostei nu vrea ceva tradițional și spune că nu este pricepută la dans.
10.05.2022 | 08:35
Cum ar vrea Bianca Comanici sa fie propria nunta Nu va exista nimic traditional
Cum ar vrea Bianca Comănici să fie nunta ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut dezvăluiri despre cum și-ar dori să fie nunta ei. Fosta concurentă de la Puterea dragostei deja știe cum ar vrea să fie dansul mirilor.

Cum ar vrea Bianca Comănici să fie propria nuntă

Bruneta i-a dezvăluit colegului ei din platou, Ștefan Ciuculescu, cum ar vrea să fie nunta ei. Bianca Comănici spune că nu știe să danseze, deși fostul concurent de la Survivor România 2021 este de altă părere.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut de îndeplinit anumite provocări, iar unele dintre ele au ajuns și pe TikTok. Una dintre provocări a fost “Cine dansează mai bine?”, iar câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei a recunoscut că nu este prea pricepută din punctul acesta de vedere.

“Cine se cunoaște mai bine, într-un fel sau altul sau cine recunoaște mai bine! (…) Cine e mai asumat! Practic, cât de bine ne cunoaștem, cât de bine ne asumăm lucrurile, cât de mult, cât de corecți suntem cu noi!”, a spus Ștefan Ciuculescu la Bărbați vs. Femei, la Wownews.

ADVERTISEMENT

“Tu știi să dansezi mai bine! (…) Unde știu eu să dansez că zici că sunt pițigoi!”, a fost răspunsul Biancăi Comănici.

După ce au îndeplinit provocarea, Bianca Comănici i-a dezvăluit lui Ștefan Ciuculescu cum și-ar dori să arate nunta ei. Bruneta nu vrea ceva tradițional, iar dansul mirilor va fi unul “lejer”, nu extravagant, din moment ce spun că nu este o dansatoare foarte bună.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, nu va trebui! Nunta mea va fi una non-conformistă. Nu va exista nimic tradițional. Adică dansul mirilor va fi ceva foarte lejer.

Nu facem vals, nu facem nimic pompos. Nu va fi cazul. Până și tata mi-a spus că trebuie să învăț să dansez Sârba pentru că o să-l fac de râs.”, a mai spus bruneta.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a recunoscut că petrece mai mult timp pe TikTok decât Bianca Comănici.

“Da, eu chiar petrec foarte mult timp pe Tik Tok! Și după ce l-au blocat, imediat l-am activat!”, a mărturisit fostul jucător de fotbal în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT