Life

Cum arată acum Camelia Constantinescu. Femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr. nu este o persoană publică

Cum arată acum Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr. Cei doi au împreună un fiu, pe Radu Ștefan Bănică.
23.07.2022 | 10:09
Cum arata acum Camelia Constantinescu Femeia care ia daruit primul copil lui Stefan Banica Jr nu este o persoana publica
Cum arată acum Camelia Constantinescu. Foto: Captură youtube
ADVERTISEMENT

Camelia Constantinescu este singura dintre iubitele lui Ștefan Bănică Jr. care nu este o apariție monedă. Cei doi au împreună un fiu, pe Radu Ștefan Bănică.

Cum arată acum Camelia Constantinescu

Camelia Constantinescu este femeia care i-a dăruit faimosului artist primul său copil, pe Radu. Cei doi au fost împreună cinci ani și au devenit părinți la circa un an de când erau împreună.

ADVERTISEMENT

S-au despărțit atunci când fiul lor avea patru ani, iar copilul a rămas în grija mamei sale.

Artistul trebuia să plătească pensie alimentară pentru copilul său și chiar a existat un scandal referior la acest aspect, pentru că mama copilului a solicitat mai mulți bani în instanță, dar judecătorii i-au dat câștig de cauză artistului.

Mai mult, Camelia Constantinescu a plătit și cheltuielile de judecată pentru acesta, de 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Acum, Radu Ștefan Bănică a postat o imagine alături de mama lui pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei sale de naștere.

„La mulți ani, mama”, a fost mesajul postat de Radu Ștefan Bănică.

Cum arată acum Camelia Constantinescu
Cum arată acum Camelia Constantinescu. Foto: Instagram

Ce declară Radu Ștefan Bănică despre mama lui, Camelia Constantinescu

Radu Ștefan Bănică are o relație bună cu mama lui și are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Despre Camelia Constantinescu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. spune că îl sprijină în tot ce face și că îi datorează o mare parte din ceea ce este astăzi, în privința comportamentului.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a spus că își iubește mama și tatăl în mod egal.

„Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă.

O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

ADVERTISEMENT