Life

Cum arată acum prima soție a lui Ștefan Bănică Jr.? Camelia Constantinescu este o prezență discretă

Ștefan Bănică este cunoscut pentru cariera sa artistică, cât și pentru relațiile amoroase avute de-a lungul anilor, una dintre acestea fiind cu Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit primul copil.
26.07.2021 | 09:49
Cum arata acum prima sotie a lui Stefan Banica Jr Camelia Constantinescu este o prezenta discreta
Cum arată acum prima soție a lui Ștefan Bănică. Camelia Constantinescu este o prezență discretă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prima soție a juratului de la X Factor este o prezență extrem de discretă și nu apare în lumina reflectoarelor, lucru pe care s-a axat și în timpul relației cu artistul. Au fost împreună 5 ani, perioadă în care a venit pe lume și un băiat.

Cu toate astea puțin o cunosc pe mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu, singura femeie din viața vedetei de la Antena 1 care nu a dorit să fie persoană publică.

ADVERTISEMENT

Camelia Constantinescu, ipostază inedită. Cum a fost surprinsă prima soție a lui Ștefan Bănică

Camelia Constantinescu stă departe de lumina reflectoarelor și este văzută foarte rar în public, ultima oară fiind observată în trafic, în timp ce conducea bolidul de lux al băiatul ei, fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!”.

Conform spynews.ro, mama lui Radu Ștefan a stat câteva minute în parcarea unui supermarket, apoi s-a îndreptat direct spre casă, unde a avut o scurtă conversație cu un vecin.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a actorului și cântărețului Ștefan Bănică a demonstrat că are o relație foarte bună cu cei care locuiesc în apropierea sa, dovadă că a socializat minute bune cu cineva.

Ulterior, Camelia Constantinescu s-a asigurat că stadiul lucrărilor de construcții la casa vecinului merge cum trebuie și a intrat în casă, fără să trădeze vreo reacție din cauza ochelarilor de soare foarte mari.

ADVERTISEMENT

Camelia Constantinescu, o apariție discretă și decentă

Mama lui Radu Ștefan nu dorește să fie persoană publică și reușește să fie o apariție discretă de fiecare dată. În ceea ce privește stilul său vestimentar, Camelia Constantinescu nu apelează la obiecte extravagante.

Prima soție a lui Ștefan Bănică optează pentru haine care să i se potrivească, fără să fie nevoie să iasă din zona ei de confort, după cum se poate observa din ținutele purtate de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Camelia Constantinescu a fost iubita artistului în perioada 2000-2005, în momentul de față actorul fiind căsătorit cu frumoasa Lavinia Pîrva, care a dăruit un băiat, Alexandru.

Rodul iubirii lor, Radu Ștefan, a rămas în grija mamei sale, care a avut grijă să-i ofere o educație exemplară. Merge pe urmele celebrului său tată, la vârsta de 19 ani jucând deja în câteva piese de teatru.

În plus, tânărul a fost concurent în show-ul „Te cunosc de undeva!”, unde s-a bucurat de un succes foarte mare, dovadă că a ajuns până în finală.

ADVERTISEMENT