Life

Cum arată acum gemenele născute cu părul alb ca zăpada. Catalina și Virginia au patru ani

Cum arată acum gemenele din Argentina care s-au născut cu părul alb ca zăpada. Catalina și Virginia au patru ani și sunt foarte frumoase.
06.11.2022 | 22:11
Cum arata acum gemenele nascute cu parul alb ca zapada Catalina si Virginia au patru ani
Cum arată acum gemenele născute cu părul alb ca zăpada. Foto: Carlos Gabriel Paz
ADVERTISEMENT

Cum arată acum gemenele născute cu părul alb ca zăpada. Cele două fetițe au fost primii copii cu albinism care s-au născut în Argentina.

Cum arată acum gemenele născute cu părul alb ca zăpada

Catalina și Virginia au acum patru ani și părul lor alb ca zăpada a crescut foarte mare. Copilele extrem de speciale sunt o binecuvântare pentru familia lor.

ADVERTISEMENT

Recent, acestea au fost folosite drept modele pentru o rudă care le-a confecționat niște rochițe. Catalina și Virginia sunt zâmbitoare și foarte fericite.

Părinții lor le iubesc foarte mult și spun că vestea că vor avea doi copii cu albinism nu i-a speriat deloc și nici nu le-a umbrit fericirea în vreun fel.

ADVERTISEMENT

Catalina și Virginia sunt fetițele lor și le iubesc extrem de mult pentru că le-au întregit familia. Soții Gomez, părinții lor, mai aveau un băiețel.

„Când ne-au dat vestea că vom avea doi copii, am simțit foarte multă fericire, iar când s-au născut și am văzut că au albinism, fericirea nu s-a schimbat deloc. Pentru noi este o binecuvântare”, a declarat Jorge Gomez, tatăl, pentru un ziar local.

ADVERTISEMENT

Ce reguli trebuie să respecte gemenele cu părul alb ca zapăda. Părinții lor au fost avertizați de la naștere

Părinții gemenelor au aflat încă de la nașterea lor niște reguli importante pe care fetițele cu albinism trebuie să le respecte.

Acestea sunt extrem de sensibile la razele UV, având în vedere că au un conținut extrem de scăzut de melanină, care le pot provoca inclusiv cancer într-un timp mult mai scurt față de o persoană cu un nivel obișnuit de melanină.

ADVERTISEMENT

“Au existat câteva precauții de care noi, ca părinți, trebuia să ținem cont. De exemplu, fetele sunt extrem de sensibile la razele UV, care le afectează pielea și pot provoca arsuri solare și chiar cancer în cel mai rău caz”, a declarat Gomez.

ADVERTISEMENT

Așadar, trebuie să fim extrem de precauți tot timpul și să ne asigurăm că nu merg în lumina soarelui și că sunt bine protejate de condițiile meteo extreme, în special de vremea caldă”, a spus tatăl fetelor.

Tags: