Life

Cum arată acum Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 9 e mai frumoasă ca niciodată

Narcisa Birjaru, câștigătoarea premiului cel mare de la Chefi la cuțite, sezonul 9, a publicat câteva imagini. Fosta concurentă de la Antena 1 arată superb.
06.07.2022 | 11:45
Cum arata acum Narcisa Birjaru de la Chefi la Cutite Castigatoarea sezonului 9 e mai frumoasa ca niciodata
Ce face și cum arată Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la Chefi la cuțite, sezonul 9. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta protejată a lui Cătălin Scărlătescu a postat două fotografii care o arată mai frumoasă ca niciodată. Participanta de la Antena 1 apare alături de partenerul de viață, care a susținut-o necondiționat în show-ul culinar.

Narcisa Birjaru, imagini noi cu soțul, Alex. Cum arată acum câștigătoarea de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru nu mai este foarte activă de când s-a angajat pe litoralul românesc, la hotelul deținut de Cristi Borcea, dar când postează imagini primește foarte multe aprecieri și comentarii din partea fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Recent, câștigătoarea premiului cel mare de la Chefi la cuțite, sezonul 9, a publicat două poze cu soțul ei, Alex. Mesajele internauților nu au întârziat să apară, semn că bruneta nu a fost uitată de oamenii au urmărit emisiunea culinară.

Fotografiile de pe Instagram au drept descriere trei inimioare care demonstrează dragostea pe care i-o poartă partenerului de viață, în timp ce oamenii au transmis că formează „o pereche perfectă” și că le stă foarte bine împreună.

ADVERTISEMENT

Pozele au făcut deliciul internauților, care s-au bucurat să vadă ce mai face și cum mai arată fosta concurentă de la Antena 1, Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex
Narcisa Birjaru, imagini noi cu soțul, Alex. Cum arată acum câștigătoarea de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce a făcut Narcisa Birjaru cu premiul de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru este prima femeie care a pus mâna pe premiul cel mare de la Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro. În prezent, câștigătoarea de la Antena 1 nu a investit banii pentru că nu știe exact ce vrea să facă cu ei.

ADVERTISEMENT

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show.

Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a spus fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în urmă cu ceva vreme timp, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT