Life

Narcisa Birjaru a revenit în mediul online după o pauză de 6 săptămâni. Ce a postat câștigătoarea Chefi la Cuțite: “Te iubesc”

Narcisa Birjaru, prima femeie care a pus mâna pe premiul cel mare de la „Chefi la cuțite”, a făcut un anunț important pe una dintre paginile sale de socializare.
05.10.2021 | 17:30
Narcisa Birjaru a revenit in mediul online dupa o pauza de 6 saptamani Ce a postat castigatoarea Chefi la Cutite Te iubesc
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 24 de ani a revenit în mediul online după o pauză de 6 săptămâni, perioadă în care s-a ocupat numai de cariera sa. Ea lucrează la unul dintre hotelurile deținute de Cristi Borcea, pe litoralul românesc.

Fosta concurentă din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu este fericită și împlinită cu viața pe care o are după ce a câștigat premiul de 30.000 de euro pus la bătaie de producătorii emisiunii culinare „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Narcisa Birjaru nu a uitat de unde a plecat, dar mai ales de persoana care a susținut-o necondiționat de când a pășit în bucătăria show-ului de la Antena 1, moderat de Irina Fodor.

Narcisa Birjaru, apariție pe Instagram. Ce a postat câștigătoarea de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru nu a trecut cu vederea ziua de naștere a soțului ei, Alex Turcitu, cu care este căsătorită de ani buni. Cei doi și-au unit destinele pe când participanta de la Antena 1 avea numai 14 ani.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani ♥️ mea !! Să fii sănătos și fericit. Te iubesc ?‍❤️‍?‍? iubirea mea”, a scris tânăra pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat și imagini cu iubitul ei soț.

Și aceasta nu este singura declarație făcută partenerului ei de viață. Câștigătoarea de la „Chefi la cuțite” și-a exprimat sentimentele sincer și deschis pentru bărbatul care îi este alături.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună de aproximativ 9 ani, bruneta precizând că dragostea lor este la fel de puternică ca atunci când s-au cunoscut și au ales să se căsătorească.

Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex
Narcisa Birjaru, imagini alături de soțul ei, Alex Turcitu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Narcisa Birjaru, căsătorită de la vârsta de 14 ani

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu din sezonul 9 s-a măritat după primul an de liceu, precizând că alegerea a fost numai a sa, chiar dacă provine dintr-o familie unde se ține cont de tradiții.

ADVERTISEMENT

„Provin din familie romă. La noi tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit.

Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru în show-ul culinar „Chefi la cuțite”, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT