Life

Cum arată Alina, sora Monicăi și Ramona Gabor. Femeia locuiește în orașul natal

Monica și Ramona Gabor au ajuns în România zilele trecute pentru a se revedea cu sora lor mai mare, Alina. Aceasta nu este persoană publică și nu apare foarte des în poze.
07.07.2022 | 07:30
Cum arata Alina sora Monicai si Ramona Gabor Femeia locuieste in orasul natal
Cum arată Alina, sora cea mare a Ramonei și Monica Gabor. Trăiește în Bacău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cele două surori mai mici au ales celebritatea, au devenit modele, iar peste ani au plecat în străinătate pentru a-și asigura un viitor mai bun, însă de fiecare dată revin în țară pentru a se vedea cu rudele apropiate.

Cum arată Alina, sora cea mare a Ramonei și Monica Gabor. Trăiește în Bacău

Monica și Ramona Gabor nu au uitat de unde au plecat și se bucură în fiecare vară de întâlnirea cu sora lor mai mare, Alina, care este foarte discretă și nu este deloc o prezență constantă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, femeia nu are conturi în social media și are o meserie modestă. Locuiește în continuare în orașul natal, Bacău, deși o perioadă a încercat să trăiască în agitația din București, dar nu a reușit.

Este căsătorită și are un copil, existând zvonuri că partenerul de viață a fost o vreme la închisoare. Alina Gabor stă departe de lumina reflectoarelor și nu dorește să iasă în evidență, din imagini reieșind că este foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Seamănă foarte mult cu surorile mai mici, Monica și Ramona Gabor, care de peste 10 ani sunt stabilite în Statele Unite ale Americii, respectiv Dubai. Distanța nu pare să fie un impediment pentru cele trei pentru că se văd destul de des.

Ramona, Alina și Monica Gabor
Ramona, Alina și Monica Gabor. Sursa foto: Instagram.com

Monica și Ramona Gabor, detalii despre sora mai mare

„Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea”, spune Monica Gabor în urmă cu câțiva ani, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare dar pe care ni l-au dat părinții noștri a fost ca noi să ne avem una pe alta”, scria la un moment dat pe Instagram fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Fosta „scorpie de la Izvorani” are un respect foarte mare pentru Alina Gabor, cea care s-a ocupat singură de înmormântările părinților pentru că surorile nu au putut pleca din străinătate. Aceștia s-au stins din viață la distanță de 7 ani.

ADVERTISEMENT