Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum arată antrenamentul special al lui Florinel Coman: “Zici că e Black Panther”

Cum arată antrenamentul intens al lui Florinel Coman. Explicațiile din spatele evoluțiilor entuziasmante ale „șeptarului” de la FCSB.
28.07.2023 | 12:48
Cum arata antrenamentul special al lui Florinel Coman Zici ca e Black Panther
Cum se antrenează Florinel Coman în sala de forță. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Revenirea în vârf de formă a lui Florinel Coman la FCSB nu este întâmplătoare. „Șeptarul” vicecampioanei se antrenează intens, iar imaginile din sala de forță au fost comentate de specialiștii FANATIK SUPERLIGA. Fotbalistul de 25 de ani este cel mai bun de la FCSB în startul de sezon.

Cum arată antrenamentul special al lui Florinel Coman: “Zici că e Black Panther”

Florinel Coman traversează o formă excelentă în tricoul celor de la FCSB. Extrema stângă a marcat în toate cele trei meciuri oficiale ale roș-albaștrilor, iar evoluțiile sale l-au impresionat pe patronul Gigi Becali, care a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că regretă clauza de 5 milioane de euro pe care i-a fixat-o în contract.

ADVERTISEMENT

Totuși, evoluțiile încântătoare ale lui Florinel Coman nu sunt întâmplătoare, iar FANATIK v-a prezentat secretele din spatele omului care îi poate aduce primul titlu după o pauză de nouă ani celor de la FCSB.

Imaginile din sala de forță cu Florinel Coman l-a lăsat mască pe Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. „Zici că e panteră. Zici că e cel din Wakanda Forever, eroul principal. Black Panter. „Prințișorul” (n.r. Octavian Popescu) să se uite și el”, a remarcat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, verdict în cazul lui Florinel Coman: „Era departe rău”

Pe lângă antrenamentele tehnico-tactice de la FCSB, Florinel Coman se pregătește suplimentar în sala de fitness, iar jucătorul s-a schimbat radical din punct de vedere fizic. Exercițiile suplimentare se reflectă în jocul de pe teren, Florinel Coman fiind cel mai în formă jucător de la FCSB.

„Sunt exerciții bune, explozive”, a spus și Florin Gardoș. Înainte să revină la forma excelentă, Florinel Coman a traversat o perioadă grea la FCSB, din cauza accidentărilor. După ce s-a liniștit pe plan personal, „șeptarul” roș-albaștrilor s-a motivat din plin să revină la forma care l-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, specialistul FANATIK SUPERLIGA, este convins că Florinel Coman ar fi ajuns la o echipă de top din Europa, dacă ar fi apelat la o astfel de pregătire încă de la vârsta de 19 ani. „Să-ți spun încă ceva. Florinel e născut în 1998, are 25 de ani. Dacă făcea asta de la 19 ani știți unde era acum? Departe rău. E bine că o face și acum”, a concluzionat Andrei Vochin.

Florinel Coman începe să doboare recorduri

Prestațiile excelente ale lui Florinel Coman atrag inevitabil o serie de statistici impresionante. Jucătorul de 25 de ani din atacul FCSB-ului a marcat unicul gol al partidei tur cu CSKA 1948 Sofia din a doua rundă preliminară din Conference League. A fost cea de-a treia reușită a lui Coman în tot atâtea partide oficiale în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, Florinel Coman a ajuns la nouă goluri pentru FCSB în cupele europene și i-a egalat din acest punct de vedere pe Cristian Ciocoiu, Harlem Gnohere, Dorin Goian, Adrian Ilie şi Bogdan Stancu. Coman mai are nevoie de o singură reușită pentru a ajunge la cota 10 și a face parte dintr-o listă selectă a jucătorilor care au înscris cel puțin 10 goluri pentru FCSB în cupele europene.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită doar pe site-ul FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Ulterior, emisiunea se vede în aceleași zile, de la ora 17:30, în premieră pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Imagini de la antrenamentul lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT