Life

Un cuplu, șocat de ce a descoperit în apartamentul închiriat prin AirBnb: “M-am uitat la dulap și am văzut…”

Un cuplu a fost șocat de ceea ce a descoperit în apartamentul închiriat prin aplicația AirBnb. Întâmplarea a fost împărtășită pe rețelele sociale.
22.11.2022 | 11:04
Un cuplu socat de ce a descoperit in apartamentul inchiriat prin AirBnb Mam uitat la dulap si am vazut
Ce a găsit un cuplu în apartamentul închiriat prin AirBnb. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un cuplu din Brazilia a făcut o descoperire șocantă în apartamentul închiriat prin AirBnb, pentru câteva săptămâni. Ce se afla într-una dintre camere?

Ce a găsit un cuplu în apartamentul închiriat prin AirBnb. Descoperirea a fost un șoc

Júlia Stoppa și Ana Lúcia Guimarães sunt din Brazilia și au avut parte de un mare șoc atunci când au rezervat un apartament în Rio de Janeiro, prin intermediul aplicației AirBnb.

ADVERTISEMENT

Cele două femei au descoperit o cameră de filmat amplasată chiar spre patul lor. Mai mult, camera era dotată cu un cablu audio și le-ar fi putut înregistra conversațiile.

Au filmat imediat totul și au făcut publică întâmplarea pe rețelele sociale.

“M-am uitat la dulapul care era deasupra intrării în cameră și am văzut ceva strălucind.

Când am văzut, am spus: ‘Dragă, cred că există o cameră adevărată’. Ana era foarte îngrijorată.

ADVERTISEMENT

Am făcut o poză cu telefonul cu bliț și am văzut acea strălucire”, a povestit Júlia Stoppa, potrivit Correio Braziliense.

Cele două au început să deșurubeze una dintre deschiderile de ventilație ale dulapului, iar momentul a fost filmat și publicat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Uită-te aici! O cameră de înregistrare. Încotro era îndreptată? Spre patul dublu.”, se aude din discuția acestora.

Internauții au fost șocați și revoltați de descoperirea pe care au făcut-o Júlia și Ana și au lăsat mai multe comentarii la postarea lor.

ADVERTISEMENT

Acestea s-au simțit abuzate de proprietarul apartamentului și au dorit să expună descoperirea pentru a vedea cât mai multe persoane prin ce au trecut.

Cele două femei au depus plângere

La scurt timp după ce au descoperit camera de filmat, cele două femei au părăsit imediat apartamentul, deși era închiriat pentru câteva săptămâni.

După ce au plecat, Júlia și Ana au fost taxate pentru presupusele pagube provocate la apartament, deși nu au făcut nimic. Cele două au declarat că s-au simțit “stânjenite și abuzate” după această întâmplare.

Júlia și Ana au mers la Poliție pentru a raporta incidentul și au depus și o plângere la AirBnb. Astfel, anunțul închirierii apartamentului a fost dezactivat.

De asemenea, profilul gazdei a fost blocat, după cum a anunțat compania AirBnb, care are sediul în San Francisco, SUA.

“Orice abuz trebuie raportat, astfel încât oamenii să fie vigilenți. Toți cei care au văzut videoclipul vor căuta mai întâi o cameră de filmat într-un apartament AirBnb.”, au mai spus ele.

ADVERTISEMENT