Life

Cum arată astăzi băiatul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă. Edan are 14 ani

Vica Blochina este tare mândră de fiul ei, Edan. Băiatul blondinei și al lui Victor Pițurcă s-a făcut băiat mare, la vârstă de numai 14 ani având deja pasiuni foarte bine definite.
24.05.2021 | 12:33
Cum arata astazi baiatul Vicai Blochina si al lui Victor Piturca Edan are 14 ani
Cum arată băiatul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă. Edan s-a făcut băiat în toată firea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Copilul celor două vedete știe că vrea să facă mai departe, dovadă că de mai bine de 7 ani participă fotbal, sport pe care l-a îndrăgit mulțumită celebrului său tată, fostul selecționer, de la care a moștenit și foarte multe trăsături fizice.

Edan este un copil minunat, despre care mama sa, Vica Blochina, vorbește foarte des. Blondina nu ratează ocazia de a-l lăuda, recent dezvăluind că băiatul este pasionată de arta culinară de o vreme.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina, mândră de fiul ei. Cum arată băiatul vedetei și al lui Victor Pițurcă

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă gătește cu foarte mare plăcere, ultima oară impresionându-și mama cu o lasagna proaspăt scoasă din cuptor, fără să primească vreun fel de ajutor din partea unui adult.

Edan Pițurcă este un exemplu pentru copiii de vârsta lui, la numai 14 ani având activități specifice unei persoane mature. Băiatul demonstrează că nu mai este un copil, lucru care nu poate decât să-i bucure pe părinții săi, care au relații mai bune acum.

ADVERTISEMENT

Blondina și fostul antrenor, ce i-a fost iubit o vreme lungă, au ajuns să se înțeleagă de dragul copilului pe care-l au împreună, asta după ce ani la rând au mers prin tribunale.

În cele din urmă s-a demonstrat paternitatea băiatului și de atunci Victor Pițurcă a început să fie mai implicat și mai atent în ce privește creșterea și educația lui.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, un tată implicat și devotat pentru fiul ei, Edan

Fostul jucător de fotbal îi plătește copilului o pensie alimentară care se ridică la suma de 2.900 de euro pe lună și are grijă să nu-i lipsească nimic. De altfel, Edan stă foarte mult și în casa fostului selecționer, cu care merge frecvent și în vacanțe.

„Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile lui, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă.

ADVERTISEMENT

Eu și Victor suntem părinți asumați care își iubesc foarte mult fiul și vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil.

Este o relație doar despre el, nu despre mine și Pițurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că așa îi place.

La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Pițurcă îl iubește foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, povestea Vica Blochina în urmă cu aproximativ 3 ani pentru click.ro.

ADVERTISEMENT