Life

Cum arată bărbatul ideal pentru Anca Dumitra. Geanina din Las Fierbinți are câteva cerințe: „Să fie om înainte de toate”

Anca Dumitra, îndrăgita actriță care interpretează rolul Geaninei din Las Fierbinți, a dezvăluit care sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă bărbatul ideal.
30.08.2022 | 07:23
Cum arata barbatul ideal pentru Anca Dumitra Geanina din Las Fierbinti are cateva cerinte Sa fie om inainte de toate
Anca Dumitra a spus ce criterii trebuie să îndeplinească bărbatul ideal. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De câțiva ani, Anca Dumitra se iubește cu Manfred Spendier, un om de afaceri de origine austriacă. Actrița din Las Fierbinți este o fire discretă și rar oferă detalii despre viața sa personală. Cu toate acestea, ea a vorbit despre bărbatul ideal și a spus ce criterii trebuie să îndeplinească el din punctul său de vedere.

Anca Dumitra, dezvăluiri despre bărbatul perfect. Cum trebuie să fie cel care care vrea să o cu cucerească pe actrița din Las Fierbinți

Anca Dumitra, îndrăgită pentru rol din Las Fierbinți, preferă discreția atunci când vine vorba de viața sa personală. Se iubește de câțiva ani cu Manfred Spendier, un afacerist austriac care activează în domeniul agriculturii și care nu are nicio legătură cu lumea artei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, îi este alături iubitei sale la aproape fiecare spectacol și chiar s-au afișat împreună la Premiile Gopo din acest an.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, „Geanina” a vorbit despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal din punctul său de vedere.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că trebuie să fie om înainte de toate. Ce pot să-ți spun…îmi place să aibă un simț al umorului, îmi place să fie glumeț, să fie cinstit”, a declarat Anca Dumitra pentru știrileprotv.ro, citată de Redacția.ro.

Totodată, Anca Dumitra a mărturisit în trecut faptul că își dorește să devină mama, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Totuși, „Geanina” este întrebată adesea când are de gând să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Actrița din Las Fierbinți a afirmat, însă, că nu este ceva ce poate programa și că preferă să lase timpul să decidă ce se va întâmpla.

„Sunt întrebări firești, căci e o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri și nu e ca și cum poți să le programezi.

ADVERTISEMENT

Mă lovesc de ele, dar cam tuturor le spun că, atunci când o să fie, se va ști, cu siguranță, pentru că nu prea ai cum să păcălești cu astfel de lucruri”, a spus actrița din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT