Life

Relația dintre Geanina din Las Fierbinți și iubitul ei, criticată: ”Un pic deranjant că oamenii pretind că e dragoste acolo”

Anca Dumitru, actrița cunoscută pentru rolul Gianinei din Las Fierbinți, s-a afișat recent cu partenerul de viață, însă oamenii au început imediat să-și dea coate. De ce a fost bârfită?
14.06.2022 | 08:10
Relatia dintre Geanina din Las Fierbinti si iubitul ei criticata Un pic deranjant ca oamenii pretind ca e dragoste acolo
Geanina din Las Fierbinți, bârfită legat de iubitul ei. Ce spune un blogger despre relație. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a apărut la brațul iubitului misterios la începutul lunii mai, la Gala Premiilor Gopo, unde toată lumea l-a putut cunoaște pe cel care i-a furat inima, dar iată că sunt și persoane care criticată această relație.

Geanina din Las Fierbinți, bârfită legat de iubitul ei. Ce spune un blogger despre relație

Anca Dumitru a fost aspru criticată după ce s-a afișat cu partenerul de viață, un bărbat care nu este român. Partenerul de viață al îndrăgitei actrițe pare să fie mai mare decât ea, vedeta având în prezent 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Vali Petcu, un blogger cunoscut ca și Zoso, susține că Geanina din Las Fierbinți stă cu bărbatul de origine austriacă doar pentru că are bani. Acesta lucrează în agricultură și nu face parte din lumea mondenă.

Aceleași critici și le-a atras și Daiana Anghel, fostă prezentatoare de știri și un influcencer apreciat în social media. Vedeta și Sorin Gonțea s-au căsătorit în 2019, într-o ceremonie fabuloasă care a avut loc în Brașov.

ADVERTISEMENT

Geanina din Las Fierbinți, condamnată pentru relația de dragoste

„Geanina din Las Fierbinți a venit cu iubitul la ceva premieră, și lumea și-a dat coate, că din poze bate spre 50. Influencerița Daiana Anghel a pus recent niște poze pe insta, că aniversează niște ani de la căsătorie. Casă de piatră și fericire masivă la toți patru, zic.

Uitându-mă la poza ei și aducându-mi aminte de alte poze de gen, mi-am dat seama de ceva. E un pic deranjant că oamenii ăștia pretind că e dragoste acolo. Că ea, Marinela dezinvolta, 26 ani, l-a cunoscut pe el, Timbuktu, 52 primăveri tocite, pe stradă, și i-a picat cu tronc.

ADVERTISEMENT

Așa că s-au luat. Din nou, nu relațiile de genul ăsta mă deranjează, ci modul cum pretind că banii lui nu joacă nici un rol în cuplu. Practic, dacă el nu avea banii ăia era la fel de îndrăgostită de el. Dar fix la fel.

Și sunt unele care și susțin asta, chiar dacă fața le trădează. Dar ăsta e jocul. Dacă repeți de destul de multe ori asta, poate crezi și tu. Că restul oricum nu cred”, a scris Zoso pe blogul personal.

ADVERTISEMENT