Life

Cum arăta Carmen Grebenișan înainte de operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut Faimoasa de la Survivor România

Carmen Grebenișan este extrem de apreciată pe social media. A devenit o influenceriță de mare succes și se bucură de sute de mii de urmăritori.
10.01.2023 | 18:28
Cum arata Carmen Grebenisan inainte de operatiile estetice Cate interventii sia facut Faimoasa de la Survivor Romania
Câte operații estetice are Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023. Sursă foto. Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan este totodată și una dintre vedetele care a acceptat provocarea Survivor România 2023.

Câte operații estetice are Carmen Grebenișan

Faimoasa a plecat hotărâtă în Republica Dominicană și speră să ajungă până în marea finală. Până atunci însă, să aflăm câteva lucruri despre Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Influencerița a apelat nu de puține ori la ajutorul medicului estetician, iar unele intervenții sunt cât se poate de vizibile. Cum arăta însă aceasta înainte de operațiile estetice? Aflăm imediat.

Când vine vorba de operații estetice, Carmen Grebenișan nu este deloc reținută. Vedeta povestea la un moment dat că și-a mărit bustul, la Cluj și a plătit nu mai puțin de 2.800 de euro pentru această intervenție.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen Grebenișan și-a injectat și acid hialuronic în buze, lucru care oricum este destul de vizibil.

Despre operația de mărire a sânilor, influencerița povestea că acest lucru i-a crescut încrederea de sine. Pe de altă parte, a fost destul de dificil să se acomodeze cu noua ei statură, însă iată că în final, efortul a meritat.

ADVERTISEMENT

”Îmi amintesc asta. În următorul moment m-am trezit, auzeam voci în stânga şi-n dreapta şi primul lucru la care m-am gândit a fost să mă uit să văd (n.red, spre implanturi). Am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic.

Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna.”, a povestit Grebenișan în cadrul unui interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT
Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023 a spus câte operații estetice are. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023 a spus câte operații estetice are. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik

Lecția primită de Carmen Grebenișan după Asia Express

Amintim că deși acum se bucură de o viață de vis, în trecut, vedeta s-a luptat cu anxietatea. Cel mai mult a ajutat-o experiența Asia Express în acest sens.

Mai exact, odată întoarsă din competiție, Carmen Grebenișan și-a dat seama că nu a mai avut crize de anxietate și de asemenea nu mai era nici stresată.

Mai apoi, vedeta a realizat că telefonul său era un factor stresant pentru ea. Tot atunci, influencerița le dezvăluia fanilor săi că va face tot posibilul să evite utilizarea acestuia, măcar în weekend.

ADVERTISEMENT