Life

Cum arată Cătălina Ponor în ultimul trimestru de sarcină. Fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, au aflat sexul bebelușului

Momente emoționante pentru Cătălin Ponor și Bogdan Jianu. Fosta gimnastă și soțul ei se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.
21.11.2022 | 12:26
Cum arata Catalina Ponor in ultimul trimestru de sarcina Fosta gimnasta si sotul ei Bogdan Jianu au aflat sexul bebelusului
Cătălin Ponor și soțul ei, Mihai Jianu, se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt împreună de ani buni. Fosta gimnastă s-a retras din activitate în urmă cu cinci ani de zile, iar în anul 2018 a anunțat că formează un cuplu cu actualul ei soț.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul acesta

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 18 ani, Cătălina Ponor având doar 35 de ani, acest lucru nu a fost un impediment pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sportiva nu a fost deranjată nici de faptul că actualul ei soț a avut un mariaj eșuat, cel cu Julia Jianu, care i-a fost și prietenă.

Cuplul s-a cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani, însă a durat ceva timp până când cei doi au decis să dea o șansă relației lor.

ADVERTISEMENT

Nici măcar fosta soție a lui Bogdan Jianu nu a fost uimită în momentul în care a aflat de relația acestora.

Julia Jianu spunea că era prieten cu Cătălina, cele două ieșeau împreună, însă nu crede că cei doi s-ar fi cuplat înainte ca aceștia să divorțeze.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. (…)

Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după divorțul de Bogdan Jianu.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi a evoluat cât se poate de normal. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au logodit în urmă cu doi ani de zile, iar în vara acestui an, au făcut și cununia civilă.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu vor avea un băiețel

De asemenea, mai este foarte puțin până când cei doi vor deveni și părinți pentru prima oară.

Fosta gimnastă se află în ultimul trimestru de sarcină, iar weekend-ul acesta a avut parte de o petrecere surpriză, moment în care a aflat și sexul bebelușului.

Conform imaginii publicate pe contul de socializare, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se pregătesc să devină părinți de băiat.

Deși mai este foarte puțin până va naște, Cătălin Ponor arată foarte bine, iar la petrecerea surpriză a optat pentru o rochie neagră, mulată, care lasă la vedere burtica.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu vor avea un băiețel. Sursă foto: Instagram
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu vor avea un băiețel. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT