Life

Cum arată și ce face acum fiica lui Crin Antonescu. Irina a devenit o tânără superbă

Cum arată fiica lui Crin Antonescu, în vârstă de 20 de ani. Irina Antonescu s-a transformat într-o tânără superbă. Iată cu ce se ocupă fiica fostului președinte PNL.
26.01.2022 | 17:34
Cum arată și ce face acum fiica lui Crin Antonescu. Sursa foto: Intagram/ Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina, fiica lui Crin Antonescu (62 de ani), a împlinit 20 de ani anul trecut și se pregătește pentru o carieră de succes peste hotare. Tânăra a studiat în cadrul Școlii Britanice din București.

După ce și-a finalizat studiile liceale, Irina Antonescu s-a mutat în Bruxelles, alături de mama ei vitregă, Adina Vălean, fost europarlamentar și comisar european pentru transporturi în comisia von der Leyen, din decembrie 2019.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Irina Antonescu s-a mutat în Marea Britanie. S-a înscris la o instituție prestigioasă de învățământ, University of King, scrie Antena 3.

Cum arată și ce face acum fiica lui Crin Antonescu

În timpul petrecut în Regatul Unit, Irina Antonescu s-a ocupat de pasiunile și hobby-urile ei. Fiica lui Crin Antonescu este pasionată de călătorii și modă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, tânăra de 20 de ani și-a petrecut vacanța în Franța, la St. Tropez, acolo unde s-a bucurat de vremea însorită.

“M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur.”, a scris Irina pe Instagram, unde este urmărită de mii de persoane.

ADVERTISEMENT

Irina Antonescu postează des imagini din destinațiile de vis unde își petrece vacanțele. Tânăra primește sute de aprecieri atunci când postează imagini din călătorii.

Ce mai face Crin Antonescu de când s-a retras de pe scena politică

Crin Antonescu s-a retras din viața politică din România cu mai bine de cinci ani în urmă. Fostul președinte al Partidului Național Liberal a rămas în atenția publicului datorită importanței pe care a avut-o în lumea politică.

ADVERTISEMENT

A fost ministru al Tineretului și Sportului între 1997 și 2000. În perioada 2009 – 2014, Crin Antonescu a ocupat funcția de președinte PNL. A candidat la alegerile prezidențiale din 2009, clasându-se pe locul al treilea.

În 2012, timp de o lună și jumătate, Crin Antonescu a fost președintele interimar al României, în timpul suspendării lui Traian Băsescu.

Fostul politician este foarte discret cu viața personală și nu a mai participat nici la emisiuni politice, deși a fost invitat. A avut doar câteva intervenții telefonice.

În urmă cu ceva timp, Crin Antonescu a anunțat că nu are de gând să se întoarcă la meseria lui de bază, aceea de profesor de istorie. La 62 de ani, fostul președinte PNL își petrece cea mai mare parte din timp în vila din Băneasa.

ADVERTISEMENT