Life

Cum arată cea mai mare benzinărie din lume. Are 120 de pompe și 350 angajați

Unde se află și cum arată cea mai mare benzinărie din lume. Are aproape 7000 de metri pătrați și 120 de pompe pentru combustibil.
03.07.2023 | 18:58
Cum arata cea mai mare benzinarie din lume Are 120 de pompe si 350 angajati
S-a deschis cea mai mare benzinărie din lume. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este locul în care se găsește cea mai mare benzinărie din lume. A fost deschisă de către o companie americană și se întinde pe o suprafață de aproape 7000 de metri pătrați și a fost nevoie de 350 de angajați care să facă față.

Cum arată cea mai mare benzinărie din lume

Cea mai mare benzinărie din lume a fost deschisă de curând de compania americană Buc-ee’s. Aceasta este amplasată în în Sevierville, Tennessee, Statele Unite ale Americii. Se întinde pe o suprafață de aproape 7000 de metri pătrați, mai exact 6.870. Are 120 de pompe pentru combustibil și 350 de persoane lucrează aici.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba, însă, de o benzinărie obișnuită, iar pentru deschiderea care a avut loc pe 26 iunie, oamenii au început să se adune încă de la miezul nopții. Cea mai mare stație de combustibil din lume este, practic, un spațiu comercial unde americanii se pot relaxa în timpul liber.

Aici oamenii găsesc orice și-ar putea dori, de la sandvișurile din piept de vită specifice companiei, la tot felul de alimente și chiar costume de baie. „Îl afumăm, îl condimentăm, îl scoatem la magazin.

ADVERTISEMENT

Și îl feliem chiar în fața oamenilor”, a declarat pentru publicația TODAY Randy Pauly, directorul operațiunilor de grătar la noul Buc-ee’s. De asemenea, benzinăria este deschisă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

De altfel, nici nu este foarte greu să ajungi în locația amplasată Great Smoky Mountain, deoarece mascota companiei, un castor, poate fi văzută de la kilometri întregi depărtare, chiar de pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Pe ce bazat Buc-ee’s atunci când a deschis benzinărie

De altfel lanțul nu a deschis cea mai mare benzinărie din lume înainte să se informeze. Un sondaj realizat de Payless Power a scos la iveală faptul că americanii au petrecut au petrecut în medie 20 de minute și au cheltuit 69,95 de dolari de fiecare dată când merg în benzinărie.

Clienții au mărturisit că motivele care îi conving să se întoarcă într-o anumită locație sunt curățenia, prețurile, calitatea alimentelor și serviciul pentru clienți. Buc-ee’s a fost lăudat și pentru băile spațioase și curate, personalul amabil și bine-cunoscutul grătar.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă în prezent cea mai mare stație de combustibil din lume se află în Tennessee, aceasta nu va deține recordul pentru prea mult timp. Compania construiește una și mai mare în Luling, în Lone Star State.

ADVERTISEMENT