Sport

Cum arată contractul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Care e singura amendă pe care o poate lua

Radu Drăguşin câştigă 3 milioane de euro anual la Tottenham. Florin Manea a vorbit despre contractul jucătorului şi a dezvăluit singura amendă pe care o poate lua.
25.01.2024 | 23:50
Cum arata contractul lui Radu Dragusin la Tottenham Care e singura amenda pe care o poate lua
Cum arată contractul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Care e singura amendă pe care o poate lua. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tottenham a plătit celor de la Genoa 26 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăguşin. Astfel, fundaşul în vârstă de 21 de ani devine cel mai scump român transferat vreodată.

Cum arată contractul lui Radu Drăgușin la Tottenham: “Nu poţi să schimbi un cuvânt”

Florin Manea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, dezvăluind şi singura amendă pe care o poate încasa fotbalistul, conform contractului:

ADVERTISEMENT

“În contractul cu Tottenham nu există clauze neobişnuite. Contractele din Anglia sunt negociate de Liga Profesionistă a jucătorilor şi nu poţi să schimbi un cuvânt. O să îl readuc pe Raţ în discuţie.

«Trebuie să îmi iau avocat!», îmi zicea. I-am spus că nu are de ce, pentru că nu se schimbă contractele. Te uiţi la cifre şi aia e. Şi-a luat avocat, l-a sunat şi l-a întrebat avocatul dacă sunt alea cifrele. În rest, nu se poate schimba nimic.

ADVERTISEMENT

“La Bayern am văzut nişte clauze de performanţă extraordinare”

Totul era negociat. În schimb, la Bayern am văzut nişte clauze de performanţă extraordinare. Cum era structurat contractul, să îl forţeze să joace, aia m-a impresionat pe mine. 

Era la jocuri. O să vă dau un exemplul. Pleacă de la un salariu de X, brutul, a jucat cinci meciuri trece la următorul nivel, a jucat 20 de meciuri, trece la următorul nivel.

ADVERTISEMENT

După care, avea o sumă de bani în fiecare an. Dacă joci 5 meciuri iei 20% din suma aia, dacă joci 10 meciuri, iei 40% din suma aia. Joci 40 de meciuri, iei toată suma. 

“Dacă vii cu kilograme în plus, te elimini singur. Nu există aşa ceva”

La Tottenham nu sunt amenzi. În Anglia nu. Există o amendă dacă discută cu presa fără să anunţe ofiţerul de presă, poate să ia o amendă de până la 100.000 de lire sterline. Asta e singura amendă.

ADVERTISEMENT

Acolo poate să îţi desfacă contractul dacă faci anumite chestii. Dacă vii cu kilograme în plus, te elimini singur. Nu există aşa ceva. Au avut patru zile libere şi vor juca vineri cu Manchester City.

Eu cred că îl bagă titular. Nu vreau să vorbesc să influenţez, dar cred că va schimba sistemul. Cu Manchester United au jucat în trei: Romero, van der Ven şi Radu. Ei au doi fundaşi laterali care împing foarte mult. Ofensivi sunt foarte buni, defensiv mai puţini.

Dar ai trei fundaşi centrali de top. Nu cred că pentru el schimbă sistemul. Dar pentru că a venit şi are calităţi, are şansa să joace şi sistemul cu trei. Eu aşa simt, că joacă împotriva lui Manchester City şi cred că va juca meci de meci în maximum o lună de zile”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Cum arată contractul lui Radu Drăgușin la Tottenham

ADVERTISEMENT