Life

Cum arată, de fapt, mandarinele în formă de dovleac. Sunt mai dulci și mai ușor de curățat

Ce aspect au, în realitate, mandarinele asemănătoare cu un dovleac. Au un gust mult mai plăcut și coaja se îndepărtează rapid.
18.12.2023 | 15:19
Cum arata de fapt mandarinele in forma de dovleac Sunt mai dulci si mai usor de curatat
Ce aspect au, în realitate, mandarinele asemănătoare cu un dovleac. Au un gust mult mai plăcut și coaja se îndepărtează rapid. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată, de fapt, mandarinele în formă de dovleac. Sunt mai dulci și mai ușor de curățat. Producătorii au anunțat că urmează să intre pe piețele din mai multe țări. Sunt o alternativă la clasicele dulciuri și prăjituri.

Ce aspect au, în realitate, mandarinele asemănătoare cu un dovleac. Au un gust mult mai plăcut și coaja se îndepărtează rapid

Ce aspect au, în realitate, mandarinele asemănătoare cu un dovleac. Au un gust mult mai plăcut și coaja se îndepărtează rapid. Soiul, care este unic în întreaga lume, produce fructe pentru prima oară anul acesta.

ADVERTISEMENT

Specialiștii care l-au creat spun că producția care se va găsi de cumpărat perioada aceasta din an nu va fi una foarte mare. În prezent, loturile de probă vor ajunge numai în magazinele din Spania și Marea Britanie.

În aceeași notă, producătorii estimează că mandarina cu formă de dovleac va fi la mare căutare și în Statele Unite ale Americii și Europa. Aceștia mai subliniază că mandarina cu formă de dovleac nu are deloc semințe, e ușor de curățat și are un gust delicios.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, coaja sa nu este portocalie, așa cum ne-am fi așteptat, ci multicoloră. Conform agroportal.ua, ediția limitată din acest tip este realizată de Grupul de companii AMFRESH, prin echipa sa Genesis Innovation.

Mandarine cu formă de dovleac
Mandarine cu formă de dovleac. Sursa foto: agroportal.ua

Mandarine, cu formă unică de dovleac

„Acesta este un soi de mandarine unic, de înaltă calitate, care seamănă cu un dovleac, ceea ce îl face gustarea sănătoasă perfectă pentru sărbătorile tradiționale de Halloween.

ADVERTISEMENT

Aceasta este o nouă adăugare fascinantă în lumea citricelor și o adevărată dovadă a angajamentului nostru de a aduce pe piață soiuri inovatoare care să implice consumatorii, să stimuleze reînnoirea categoriei și să stimuleze creșterea”, a declarat CEO-ul Genesis Innovation, David Alba, mai arată sursa citată.

Grupul AMFRESH a mai subliniat că această mandarină unică reprezintă o alternativă la deliciile tradiționale de cofetărie. Gustul său dulce și rafinat poate înlocui cu mare succes o prăjitură delicioasă, indiferent de ocazie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, producătorii sunt de părere că acest citric ieșit din comun reprezintă un tratament natural și sănătos în această perioadă a anului când foarte multă lume alege să consume cât mai multe fructe de sezon.

ADVERTISEMENT