Sport

Cum arată echipa ideală a sezonului regulat din SuperLiga. Câți jucători dau FCSB și Rapid

După încheierea sezonului regulat din SuperLiga s-a stabilit și echipa ideală, iar FCSB și Rapid dau cei mai mulți jucători.
12.03.2024 | 19:06
Cum arata echipa ideala a sezonului regulat din SuperLiga Cati jucatori dau FCSB si Rapid
După încheierea sezonului regulat din SuperLiga s-a stabilit și echipa ideală, iar FCSB și Rapid dau cei mai mulți jucători. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tablourile play-off-ului și play-out-ului s-au definitivat, însă nu este timp de respiro. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul primei etape, care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

S-a stabilit echipa ideală a sezonului regulat din SuperLiga

Așa cum ne-am obișnuit, orice final aduce cu sine date statistice. Așa s-a întâmplat și în SuperLiga, acolo unde s-a stabilit echipa ideală a sezonului regulat. O formație ipotetică, dar care arată extraordinar de bine.

ADVERTISEMENT

Acest ”11” este dominat de FCSB, care a impus nu mai puțin de 4 jucători după ce a încheiat cele 30 de etape cu un avans de 9 puncte față de Rapid. De remarcat este faptul că ”roș-albaștrii” au câte un fotbalist în fiecare compartiment.

Giuleștenii dau 3 fotbaliști în această formație, dar compensează prin faptul că italianul Cristiano Bergodi a fost desemnat cel mai bun antrenor. Echipa ideală este completată de câte 2 jucători de CFR Cluj și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Echipa ideală a sezonului regulat din SuperLiga arată astfel: Târnovanu (FCSB) – Braun (Rapid), Ngezana (FCSB, Iacob (Rapid), Bancu (Universitatea Craiova) – Olaru (FCSB), Muhar (CFR Cluj), Mitriță (Universitatea Craiova) – Otele (CFR Cluj), Rrahmani (Rapid), Fl. Coman (FCSB).

Ce cote de piață au jucătorii din echipa ideală

Jucătorii cu cea mai mare cotă de piață din această echipă sunt cei doi jucători ofensivi de la FCSB, Darius Olaru și Florinel Coman. Căpitanul este cotat la 6,5 milioane de euro, în timp ce atacantul are o cotă de 5 milioane de euro. Podiumul este completat de Alexandru Mitriță, cotat la 2,8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La polul opus se află fundașul Christopher Braun, care este cotat la 800.000 de euro, iar apoi se află Siyabonga Ngezana și Philip Otele, ambii având o cotă de 1.000.000 de euro fiecare. În total, jucătorii din echipa ideală ajung la o valoare de 25,2 milioane de euro.

echipa ideală sezonul regulat SuperLiga

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că sezonul 2023/2024 se va încheia cu o săptămână mai devreme decât de obicei. Maratonul de meciuri din primul eșalon din România va lua sfârșit pe 19 mai.

ADVERTISEMENT

În mod normal, ultima etapă din SuperLiga ar fi trebuit să aibă loc pe 26 mai. Totuși, selecționerul Edi Iordănescu vrea să reunească lotul naționalei României pentru EURO 2024 pe 27 mai. Soluția „salvatoare” a fost inserarea etapei intermediare, cea cu numărul 6, la finalul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul FCSB - Sepsi