Life

Cum arată factura la curent a lui Dorian Popa după ce și-a ”dotat” casa cu panouri solare: „Acum înțelegeți?”

Dorian Popa le-a arătat fanilor ce factură i-a venit pe ultima lună de când și-a pus panouri solare. Influencerul se declară mulțumit.
13.11.2022 | 17:25
Cum arata factura la curent a lui Dorian Popa dupa ce sia dotat casa cu panouri solare Acum intelegeti
Dorian Popa, vlogger și influencer. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor cât i-a venit factura la curent după ce și-a dotat casa cu panouri solare. Îndrăgitul influencer a apelat la energia alternativă pentru a scăpa de facturile încărcate la electricitate, care au împovărat tot mai mulți români.

Dorian Popa, mulțumit de factura la curent după ce și-a pus panouri solare

Vloggerul a postat în mediul online o dovadă a economiei pe care a făcut-o de când cu panourile solare. După ce s-a ”fript” (îi venise o factură de 9.000 de lei în trecut), Popa s-a gândit foarte serios să treacă pe energie verde, iar acum e mai mult decât mulțumit de decizia pe care a luat-o.

ADVERTISEMENT

Popa este la curent cu cât consumă în fiecare lună, folosindu-se de o aplicație care îi arată exact inclusiv costul pe care l-a înregistrat.

„Ca idee, pentru cei care vor să știe mai multe despre aplicație și despre cum funcționează panourile, aceasta este căsuța mea, într-o lună de iarnă, aproape iarnă, toamnă târzie. Când soarele cade la cinci fără, uitați-vă ieri, zi completă, avem 51.66 kWh de la soare și vreo 13 de la stat, și 1,40 MWh de la soare de când am instalat sistemul, adică o luna și un pic. Acum înțelegeți de ce îmi place să fie soare afară?”, a spus Dorian Popa în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a devenit influencerul anului, premiu pe care l-a primit în cadrul galei Romanian Music Awards, care a avut loc la Râmnicu Vâlcea, în septembrie.

dorian popa
Dorian Popa îi ține la curent pe urmăritori cu tot ce face. Foto: Instastory

Influencerul anului 2022: „E importantă conexiunea cu publicul”

Cu acea ocazie, influencerul a dezvăluit o parte a secretului din spatele succesului său, într-un interviu oferit la scurtă vreme după ce și-a ridicat premiul, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Sincer îți spun, e premiul pe care consider că îl merit cu adevărat. Nu aș fi meritat altul din categoriile care mai erau. Le mulțumesc în primul rând oamenilor mei. Nu mai e un secret să zic că un artist fără publicul lui e zero barat.

E importantă conexiunea cu publicul. Eu îmi fac mereu timp pentru o poză cu oamenii, câteva secunde de vorbă, chiar câteva minute. Cred că asta mi-a adus premiul pentru care mă bucur sincer”, ne-a zis atunci Dorian Popa.

ADVERTISEMENT