Life

Cum arată Fenrir, cea mai mare pisică domestică din lume. A intrat în Cartea Recordurilor. “Mulți cred că este o panteră sau o pumă”

Cum arată Fenrir, cea mai mare pisică domestică din lume. Acesta a intrat în Cartea Recordurilor datorită lungimii sale. Iată ce spune stăpânul ei.
05.10.2022 | 19:41
Cum arata Fenrir cea mai mare pisica domestica din lume A intrat in Cartea Recordurilor Multi cred ca este o pantera sau o puma
Cum arată Fenrir, cea mai mare pisică domestică din lume. Foto: colaj Fanatik / Guinness World Records
ADVERTISEMENT

Fenrir este cea mai mare pisică domestică din lume, lucru confirmat de Cartea Recordurilor. Felina are 47,83 de centimetri.

Cum arată Fenrir, cea mai mare pisică domestică din lume

Dar de ce este așa mare pisica? Fenrir este rezultatul încrucișării cu o pisică sălbatică africană, dar rasa din care face parte, Savannah, este considerată una domestică de Asociația Internațională a Pisicilor.

ADVERTISEMENT

Fenrir face parte dintr-o familie de recorduri mondiale, deoarece fratele lui, Arcturus fusese numit cel mai mare pisoi domestic din toate timpurile, având 48,4 centimetri. Din păcate, acesta a murit într-un incendiu.

„Arcturus a murit într-un incendiu tragic, în urmă cu cinci ani”, a spus William John Powers, proprietarul animalului.

ADVERTISEMENT

Atunci, William John Powers i-a pierdut pe Arcturus și pe Cygnus, o pisică ce deținea recordul pentru cea mai lungă coadă.

Oamenii îl confundă pe Fenrir cu o panteră sau o pumă

Tocmai pentru că este atât de mare și are și un imprimeu al blănii specific, mulți oameni cred că Fenrir este o pumă sau chiar o panteră.

ADVERTISEMENT

Desigur că acest lucru îi sperie pe mulți, care decid să stea departe de pisică pentru că le-ar putea face rău.

Nu este deloc așa, a susținut stăpânul pisicii, pentru că Fenrir este o pisică de terapie și foarte prietenoasă, așa că cine se apropie nu ar avea de ce să se teamă.

ADVERTISEMENT

„Uneori oamenii cred că este o panteră sau o pumă. Acest lucru poate speria oamenii și se îndepărtează de el de frică, dar, după ce le explic că este o pisică de terapie și foarte prietenoasă, oamenii sunt încântați să se apropie de el”, a mai spus mândrul stăpân al celei mai mari pisici domestice din lume.

Will este președintele unui adăpost pentru pisici din Detroit și organizează mereu strângeri de fonduri pentru animalele fără stăpân, unde Fenrir este o adevărată atracție care îi face pe oameni să doneze.

ADVERTISEMENT