Life

Cel mai popular motan din Ucraina s-a întors acasă, după ce fugise din calea bombardamentelor. A strâns și 15 mii de dolari din donații

Cel mai popular motan din Ucraina s-a întors acasă, după ce fugise din calea bombardamentelor. Nu a mers singur, ci cu iubita și a reușit să strângă bani din donații.
22.09.2022 | 16:54
Cel mai popular motan din Ucraina sa intors acasa dupa ce fugise din calea bombardamentelor A strans si 15 mii de dolari din donatii
Cel mai popular motan din Ucraina s-a întors acasă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Stepan este cel mai cunoscut motan ucrainean. Aceasta s-a întors acum acasă, după ce luni bune a stat în Franța, unde a locuit cu stăpâna lui.

Cel mai popular motan din Ucraina s-a întors acasă, nu singur, ci cu iubita

Stepan și stăpâna lui au fugit din calea bombardamentelor din Ucraina și au plecat în Franța, unde au stat până acum. Apartamentul lor a fost distrus de o racheta rusească, așa că nu mai aveau unde să stea și nu era altă soluție decât să plece de acolo.

ADVERTISEMENT

Femeia și-a luat animalul și a decis să se întoarcă acasă cu el, deși războiul dintre Rusia și Ucraina încă nu s-a terminat.

Dar animalul atât de iubit nu a stat degeaba în toată această perioadă și a ajutat la strângerea de fonduri pentru animalele greu încercate din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Scopul donațiilor pe care le-a cerut Stepan, prin intermediul stăpânei sale, Anna, a fost să ajute organizațiile pentru protecția animalelor din Ucraina, dar și grădinile zoologice din Nikolaev și Harkov, zone afectate de război.

Cât a reușit să strângă pisica influencer de la fani

Suma pe care a reușit să o strângă Stepan până acum nu este deloc una neglijabilă, iar ceea ce mai trebuie menționat este că donațiile nu se opresc aici.

ADVERTISEMENT

Pisica care are 1,3 milioane de fani pe rețelele de socializare a strâns deja 15.000 de dolari pentru cauza sa.

 “Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea și sprijinul vostru.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, anunțăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”, a spus proprietara pisicii, pe nume Anna.

Desigur, în afară de observațiile privind donațiile, oamenii erau interesați să știe de iubita lui Stepan, Stephania.

Stăpâna celor doi a ținut să precizeze că sunt împreună și a postat imagini cu cele două pisici.

Stepan este o pisică foarte faimoasă pe rețelele de socializare și inclusiv Britney Spears a vorbit despre el pe Instagram.

Casa de modă Valentino l-a folosit într-o reclamă de-a sa.

ADVERTISEMENT
Tags: