Life

El este copilul care pretinde că s-a născut pe Marte. Spune că va schimba lumea din temelii. „A venit cu un mesaj pentru noi”

Boris Kipriyanovich, un tânăr din Rusia, pretinde că vine de pe Marte. Băiatul are o inteligență uimitoare și vrea să schimbe lumea.
03.12.2022 | 17:09
El este copilul care pretinde ca sa nascut pe Marte Spune ca va schimba lumea din temelii A venit cu un mesaj pentru noi
Boriska Kipriyanovich, copilul care spune că vine de pe Marte. Sursa foto: Daily Star
ADVERTISEMENT

Boris Kipriyanovich, un tânăr originar din Volgograd, Rusia, este de mai multă vreme în atenția oamenilor de știință. Încă de pe vremea când era adolescent, el susține că s-a născut pe Marte.

Boris Kipriyanovich, tânărul din Rusia, care susține că s-a născut pe Marte. Vrea să schimbe lumea

Boris Kipriyanovich, venit pe lume în 1996, are acum 26 de ani și o inteligență aparte. Experții au constatat că Boris deține cunoștințe peste medie și astfel ar putea schimba omenirea, așa cum el și-ar dori.

ADVERTISEMENT

Încă de mic Boris își uimea părinții. Mama tânărului, de profesie medic, a precizat că la doar două săptămâni de la naștere fiul său s-a ridicat singur în șezut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Boriska (@boriska.kipriyanovich)

Boris Kipriyanovich știa să vorbească, să scrie, să citească, să deseneze și să picteze la doar un an și jumătate

Mai mult, la nici câteva luni mai târziu a început să vorbească, iar la un an și jumătate putea să citească, să deseneze și să picteze. Totodată, la doi ani, ajuns la grădiniță, educatoarele au observat abilitățile copilului de atunci și memoria excelentă, relatează Daily Star 

ADVERTISEMENT

De altfel, părinții lui Boris au mai împărtășit presei internaționale că fiul lor susține tot timpul că a fost într-o viață anterioară pilot marțian și care a călătorit pe Pământ. Asta în condițiile în care ei nu l-au învățat nimic despre spațiu, planete și extratereștri.

Ce spune Boris Kipriyanovich despre marțieni

Tânărul a mai precizat tuturor cum o parte dintre marțieni sunt nemuritori, de la 35 de ani nu mai îmbătrânesc și au capacități tehnologice foarte înalte.

ADVERTISEMENT

”Îmi amintesc când avem 15 sau 15 ani. Marțienii duceau războaie tot timpul, iar eu trebuia să particip la raiduri aeriene alături de un prieten.

Puteam să călătorim în spațiu și timp, în nave rotunde, dar observam viața de pe Pământ din nave triunghiulare. Navele marțiene sunt foarte complicate și au capacitatea de a zbura în tot Universul”, a declarat Boris.

ADVERTISEMENT

Boris mai spune și că Marea Piramidă din Giza ascunde lucruri misterioase, secrete foarte importante.

”Viața oamenilor se va schimba când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism undeva în spatele urechii, nu-mi amintesc exact”, a mai declarat tânărul.

Boris Kipriyanovich s-ar afla acum sub protecția guvernului rus în urma dezvăluirilor sale.

ADVERTISEMENT
Tags: