Life

Cum arată fiicele milionarilor Camelia și Dan Șucu. Cu ce se ocupă și ce vârste au

Cum arată și cine sunt fiicele milionarilor Camelia și Dan Șucu. Ce ocupații au tinerele foștilor soți. Cei doi au divorțat în 2007.
05.07.2023 | 08:28
Cum arata fiicele milionarilor Camelia si Dan Sucu Cu ce se ocupa si ce varste au
Camelia si Dan Sucu nu mai sunt împreună din 2007. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Milionarii Camelia și Dan Șucu, chiar dacă nu mai formează o căsnicie, sunt două dintre cele mai cunoscute personaje din lumea showbizului, dar în pofida notorietății lor, au încercat să-și țină fiicele ușor rezervate de lumina reflectoarelor. Cum arată acestea, cu ce se ocupă și ce vârste au?

Cine sunt fiicele Cameliei și ale lui Dan Șucu. Foștii soți au cu ce se mândri

Din 2007 Camelia și Dan Șucu nu mai sunt soț și soție (după un mariaj de 18 ani, n.r), dar au rămas în relații amiabile de dragul fiicelor lor. Cristina și Ioana sunt rodul iubirii pe care și-au purtat-o. Cele două surori sunt femei responsabile acum și chiar i-au făcut bunici pe părinții lor.

ADVERTISEMENT

Ioana Șucu Matei și Cristina Șucu Alexandru au 36 și 32 de ani. Prima este mama unui băiețel pe nume Marc, iar a doua a două fetițe. Ambele surori fac parte tot din lumea afaceriștilor, asemeni celor care i-au crescut. Ioana deține funcția de manager al restaurantului ”The Library”, este dezvoltator al programului nutrițional ”Iconic Health” și event planner la propria firmă de organizări de evenimente.

Ioana Șucu Matei s-a ocupat prin prima profesiilor sale de nunta Cristinei, din 2012, dar și de propria nuntă, din 2014. Cristina are și ea propriul business. În parteneriat cu soțul său, Vlad Alexandru, se ocupă de spațiile de joacă ”Kiddo Play Academy” din Capitală.

ADVERTISEMENT

Ioana și Cristina Șucu dețin împreună o afacere

Dincolo de cele menționate, Ioana și Cristina conduc împreună o afacere. Mai exact, reprezintă amândouă un ansamblu rezidențial alcătuit din două blocuri de 6 etaje și cu subsol comun pe două nivel. Un număr total de 76 de apartamente au blocurile, aflate lângă Pădurea Băneasa.

”De sărbători întotdeauna ne strângem la mine acasă. Toată familia. Ne împărțim gătitul, căci suntem multe fete în familie și atunci putem să ne împărțim. De Paște eu cu sora mea, mielul pe care l-am gătit s-a numit dorada, iar mama a fost responsabilă cu bucatele tradiționale”, declara Camelia Șucu într-un interviu pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

Ce averi au Camelia și Dan Șucu

Camelia Șucu și Dan Șucu sunt catalogați unii dintre cei mai bogați oameni din țară. Camelia Șucu, prin afacerile sale, ”ClassIn”, ”Iconic Health” sau ”Piața de Gros Abundia”, ar fi reușit să acumuleze o avere totală de 55 de milionare de euro.

Dan Șucu este unul dintre cei mari retaileri de mobilă din țară. El este fondatorul brandului ”Mobexpert” și ar deține o avere de peste 120 de milioane de euro. În prezent, formează o căsnicie cu Diana Șucu. Despre Camelia Șucu nu se cunosc detalii despre actualul partener, alegând să fie mai discretă cu viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

”Viața este pentru fiecare dintre noi un cumul de experiențe și cred că dacă ne-am deschide mai mult unii față de ceilalți, fără să facem pe învățătorii, ar fi foarte important, din două motive: 1. pentru că toată viața avem de învățat unii de la alții și din propriile experiențe, 2. pentru că ne arată că nu suntem singulari când ni se întâmplă diverse lucruri, se întâmplă și altora ce ni se întâmplă nouă, se întâmplă și la case mai mari, cum se spune (…)”, spune Camelia Șucu într-un interviu pentru life.ro

ADVERTISEMENT
Tags: