Life

Cum arată fiul Danei Nălbaru, vedeta care s-a pocăit și s-a mutat la țară. La 7 ani, puștiul învață deja pentru Bacalaureat și facultate. „Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie de școală”

La doar 7 ani, fiul Danei Nălbaru este un copil supradotat. Băiatul nu a mers niciodată la școală, dar se pregătește pentru Bacalaureat.
17.09.2023 | 08:34
Cum arata fiul Danei Nalbaru vedeta care sa pocait si sa mutat la tara La 7 ani pustiul invata deja pentru Bacalaureat si facultate Kadri nu a fost niciodata la scoala Nu are nevoie de scoala
La doar 7 ani, fiul Danei Nălbaru este un adevărat geniu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a pocăit, iar acum își dedică viața familiei și, bineînțeles, lui Dumnezeu. Fosta solistă de la Hi-Q se mândrește cu familia sa și are și de ce. Băiatul său și al lui Dragoș Bucur, în vârstă de doar șapte ani, învață deja pentru BAC.

Dana Nălbaru are un copil supradotat. La doar 7 ani, Kadri se pregătește pentru BAC

Dana Nălbaru a făcut furori cu trupa Hi-Q, însă de câțiva ani a dispărut din lumina reflectoarelor. Recent, soția lui Dragoș Bucur a dezvăluit că s-a pocăit și că îi este mult mai bine așa, departe de showbizul românesc.

ADVERTISEMENT

Artista și Dragoș Bucur au îmreună trei copii, o fetiță pe care au adoptat-o, pe Sofia și pe Kadri iar micuțul în vârstă de doar 7 ani este un adevărat geniu. Deși nu a mers niciodată la școală, a început să învețe singur când avea numai 5 ani.

Kadri iubește chimia, domeniu pe care el singur l-a ales, și a citit până acum sute de cărți. Când alții copii de-abia învață alfabetul, fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur se pregătește deja pentru Bacalaureat și pentru admiterea la facultate.

ADVERTISEMENT

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de Bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți.

Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal”, a declart Dana Nălbaru, citată de bizbrasov.ro.

ADVERTISEMENT
Dana Nălbaru copil caiet pix birou
Dana Nălbaru are un copil supradotat.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

„E haios să ai așa un copil”

Dana Nălbaru a susținut că nu este deloc greu să ai un copil supradotat, ba chiar este distractiv. Fosta solistă de la Hi-Q a dezvăluit că este chiar amuzant atunci când Kadir pune tot felul de întrebări la care nici ea, nici prezantorul de la Pro TV nu au mereu răspunsuri.

 „E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil.

ADVERTISEMENT

Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a mai spus Dana Nălbaru despre fiul său.

ADVERTISEMENT
Tags: