Life

Cum arată fiul lui Theo Rose. Imagini după ce au fost externați și reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

Theo Rose, poze noi cu bebelușul său și al iubitului ei. Cum s-a comportat Anghel Damian când și-a văzut fiul în maternitate.
28.06.2023 | 18:56
Cum arata fiul lui Theo Rose Imagini dupa ce au fost externati si reactia lui Anghel Damian cand sia vazut baiatul
Theo Rose, poze noi cu bebelușul său și al iubitului ei. Cum s-a comportat Anghel Damian când și-a văzut fiul în maternitate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată fiul actriței din serialul Clanul, de la Pro TV. Imagini după ce au fost externați şi reacţia regizorului când și-a văzut băiatul la scurt timp după venirea pe lume. Artista este extrem de fericită de când e mamă.

Theo Rose, poze noi cu bebelușul său și al iubitului ei. Cum s-a comportat Anghel Damian când și-a văzut fiul în maternitate

Theo Rose le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare câteva poze noi cu bebelușul său și al iubitului ei, Anghel Damian. Cântăreața a publicat un clip în care se vede foarte clar cum s-a comportat regizorul când și-a văzut fiul în maternitate.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor și-a luat fiul în brațe încă din primele minute de viață. L-a ținut la pieptul său pentru a se conecta cu cel mic, lucrul care l-a impresionat cel mai mult fiind faptul că a scos limba la el, repetându-i gestul.

În altă ordine de idei, vedeta a interpretat un cântec care îi aparține artistei Doina Spătaru. Este o melodie pe care artista o îndrăgește și pe care i-a dedicat-o fiului său și al partenerului de viață, Sasha Ioan.

ADVERTISEMENT

„L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră.

Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi! Acest clip a fost montat de mine. Momentele ca acesta sunt, de fapt, cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr.

ADVERTISEMENT

Acesta este adevărul nostru. Singurul”, a notat Theo Rose despre videoclipul de pe Instagram în care apare alături de băiatul său și al lui Anghel Damian, imediat după ce l-a adus pe lume, pe 14 iunie 2023.

Anghel Damian și fiul său, Sasha Ioan
Anghel Damian și fiul său, Sasha Ioan. Sursa foto: captură video Instagram. Colaj: Fanatik

Theo Rose, împlinită de când a devenit mamă

Theo Rose se consideră o femeie împlinită de când a devenit mamă pentru prima oară. Antrenoarea de la Vocea României a așteptat cu sufletul la gură timp de 9 luni să-și țină în brațe băiatul pe care îl postează des în imagini.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a născut într-un spital privat, însă luptă alături de Fundația Metropolis care strânge bani pentru a renova instituțiile publice din țara noastră. Vedeta este una dintre personalitățile care crede în această cauză nobilă.

„Sunt ultimele zile din lună în care domnul Țiriac face acest pustiu de bine și dublează orice SMS încasat de Fundația Metropolis. Sasha vă roagă, dacă vă permiteți s-o faceți, să donați”, a scris Theo Rose în social media.

ADVERTISEMENT