Life

Cum arată fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu, Dana, la 11 ani de la moartea regizorului. E schimbată complet

Ce înfățișare are văduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana, la 11 ani de la decesul celebrului scenarist. E cu totul altă persoană.
15.04.2024 | 17:15
Cum arata fosta sotie a lui Sergiu Nicolaescu Dana la 11 ani de la moartea regizorului E schimbata complet
Ce înfățișare are văduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana, la 11 ani de la decesul celebrului scenarist. E cu totul altă persoană. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu, Dana, la 11 ani de la moartea regizorului. E schimbată complet. Femeia și-a refăcut viața sentimentală alături de medicul neurochirurg care l-a operat pe renumitul artist.

Ce înfățișare are văduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana, la 11 ani de la decesul celebrului scenarist. E cu totul altă persoană

Ce înfățișare are văduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana, la 11 ani de la decesul celebrului scenarist. E cu totul altă persoană. Timpul care a trecut a lăsat o mare amprentă asupra femeii care este căsătorită cu un doctor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de nimeni altul decât neurochirurgul la care a apelat fostul soț în anul 2008. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme, fosta soție a regretatului regizor de film fiind complet schimbată în prezent.

La numai 46 de ani pare mult mai bătrână decât vârsta pe care o are în buletin. Acest lucru este și din cauza nuanței pe care o are în păr. Podoaba capilară este un gri, la modă în ziua de azi, dar care pare că nu o prinde.

ADVERTISEMENT

Îmbătrânită și cu câteva kilograme în plus, fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu nu este o prezență foarte activă în social media. De asemenea, nu apare foarte des nici în spațiul public, însă recent a fost fotografiată de paparazzi în Dorobanți.

Potrivit cancan.ro, Dana Nicolescu a fost surprinsă în timp ce părăsește casa alături de actual soț, Dan Voinescu. Vezi imaginile AICI. Sursa menționată mai arată că, cei doi s-au îndreptat pe jos spre Floreasca.

ADVERTISEMENT

Dana Nicolaescu, elegantă și rafinată

Dana Nicolaescu s-a remarcat prin ținuta pe care a purtat-o. A dat dovadă de eleganță și rafinament datorită obiectelor vestimentare pe care le-a ales: o fustă crem cu broderie, o cămașă albă și un sacou oversize negru.

În picioare a ales să încalțe o pereche de pantofi fără toc, dar foarte stilați. Întregul outfit a fost accesorizat cu o geantă de dimensiune mică, în timp ce partenerul de viață a ales o pată de culoare datorită sacoului cărămiziu.

ADVERTISEMENT

Ținuta a fost completată de o pereche de pantaloni de culoare albastru închis și o cămașă bleu. Medicul Dan Voinescu a fost atent la toate detaliile, din buzunarul sacoului ieșind o batistă. Cel mai probabil văduva lui Sergiu Nicolaescu și soțul au fost invitați la ziua unui apropiat.

ADVERTISEMENT
Tags: